aristo36
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

Żona nie chce się kochać - forum

25 lut 2026, 13:57

Cześć, mam 35 lat, z żoną 9 lat, dzieci 5 i 3 lata. Od około roku praktycznie zero seksu z inicjatywy żony. Jak proszę to się zgadza, ale czuć że robi to na siłę. Rozmawialiśmy setki razy – mówi że kocha, że jej się podobam, ale czuję że nie chce się kochać szczerze twierdzi że jest zmęczona, głowa pełna dzieci ale bez przesady bo ja też dużo pomagam przy dzieciach - bawię się, daje jeść itp... w dodatku pracuję do późna. Hormony robiła – wszystko niby ok. Próbowaliśmy różnych rzeczy: wieczory bez dzieci, masaże, bielizna, wyjazdy we dwoje – zero zmiany. Czuję się odrzucony bo wiem że żona tak naprawdę nie chce się kochać ze mną i już nie wiem co robić. Czy u Was żona/partnerka przeszła przez taki okres i wróciła do normalności ?. Co pomogło ?. Terapia par ?. Zaznaczę że nie bierze antykoncepcji wiec to nie jest wina tego, stosujemy prezerwatywy i stosunek przerywany. Proszę o męskie i kobiece perspektywy tego małżeństwa. Co radzicie ?.

szalwiabiala
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

Re: Żona nie chce się kochać - forum

25 lut 2026, 14:12

Witaj kolego. Napisze ci co ja na to poradziłem gdy moja żona nie chciała się kochać. Pytałem się o to kilku specjalistów i dawali różne rady niektóre kompletnie z nonono na przykład kup jej kwiaty itp... to nie skutkowało żeby się w końcu przełamała i nabrała ochoty na seks ze mną. W końcu trafiłem na prawdziwego fachowca w tych sprawach za co jestem mu mocno wdzięczny bo uratował moje małżeństwo bo pewnie do tej pory zdradziłbym żonę i byłby rozwód. Otóż ten fachowiec nie będę zdradzał co to za jeden polecił mi specjalne tabletki o nazwie Feminam Libido. Jak poszukacie tego środka w internecie to zobaczycie że to są jakieś wyciągi ziołowe stosowane przez Indian w Ameryce. Powiedział mi jak stosować te tabletki żeby dawały niezłego kopa. Najlepiej zetrzeć je na proszek 3 - 4 sztuki i rozpuścić w herbacie, soku itp... a najlepiej w słabym alkoholu typu piwo wino itp.... Powiem wam że po tym to moja żona dostała takich chcicy że ledwo dałem jej radę. Dosłownie obudziła się w niej jakaś tygrysica. Stosujemy teraz te tabletki prawie co każdy Weekend i jest ostro. Jak chcesz możesz spróbować w ten sposób co napisałem.

Wróć do „Nasze hobby”