Kochaniutkie oto najnowsze pomiarki brzusiów:
tydzień ciąży ......I..14 tydzień..I..15 tydzień..I..16 tydzień..I..17 tydzień..I..18 tydzień
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
paulina1978 ........I.....86 cm.....I..... 86 cm......I.....................I.....................I..................
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
gosiaperelka .......I...................I....................I.....................I......97 cm......I..... 98 cm....
Kocura Bura ........I.....91 cm....I....................I.....................I.....................I.................
agnieszka01.04 ...I.................I.....................I....................I......90 cm......I..................
eSKa ...................I.................I.....................I....................I..... 83 cm......I..................
ewasiek ................I..................I.....................I...................I..... 93 cm .....I.................
mama_zuzi1980 ....I..................I...... 87 cm.....I....................I....................I..................
Betti ....................I..................I.....................I.....................I...................I.... 86 cm ....
[ Dodano: 2007-04-03 ]
ale tu dzisiaj pustki
myślałam że coś przegapiłam a tu taka cisza. Dziewczyny piszemy
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2007-04-03 ]
ale tu dzisiaj pustki
myślałam że coś przegapiłam a tu taka cisza. Dziewczyny piszemy
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!