cześć dziewczyny!!!
eska gratuluję synka :ico_buziaczki_big:
no ja dzis sprzątałam JULCI pokój, ,no i nie mogę się doczekac jutrzejszego usg,ale bym też chciała usłyszeć,co tam rośnie,dam wam znać,teraz uciekam lulkać,bo padam
Mnie wyszlo z chinkiego kalendarza, ze bedzie chlopczyk, do tego wszystki ciotki mawiaja ze tak ladnie wygladam, ze korzystnie, chlopak i koniec A tu lekarz powiedzial wyraznie, ze widzi miedzy nozkami pipcie Ni i jak to jest?
Czesc dziewuszki! Dzieki gosia za ten kalendarzyk, w moim wypadku się sprawdzilo, czyli kalendarz mowi: chlopak, lekarz mowi: chlopak a ja jestem zdania ze do konca nie mozna byc pewnym
ewasiek co do ciązy to moj mąz ostatnio tez zaczał mi wiecej pomagac, milutkie to
Mysle ze jednak bardziej powinnismy wierzyc lekarzom niz horoskopom i kalendarzom Juz sie nie moge doczekac co ja tam nosze.... W sumie to nie obrazilabym sie na corcie a tym bardziej na synka, tylko jesli to corcia to z Polski musza przywiesc wszystkie ciuszki po Zuzi a jak chlopiec to zaczac kupowac nowe
właśnie sobie siedzę w pracy i powiem wam, że mam taką wielką ochotę na jakiś batonik że wytrzymać nie mogę
kurcze normalnie mi się chce czegoś słodkiego!!!
abo mogłabym zjeść jakiegoś eklerka albo wz-ke