hello, ja już jestem, w końcu kupiliśmy ta komode dzis o 17 mają nam ją przywieź wiec już bede mogła sobie pomału zacząc planowac co gdzie poikładać, bo napranie ciuszków to jeszcze troszkę za szybko.
Kinguś brzuszek piewsza klasa, i juz pepuszke masz na wierzchu mój jeszcze w środku siedzi, postarazm się dizs fotkę cyknąć i wlkeić
A ja jeszcze nic nie porobione na świeta, tylko mieśko się marynuje, ciaseczka jutro pieke, a mieska w sobote, sałtaki też w sobotę bedziemy kroic, ja to wole jednak wszytsko świerze mieć, przynajmniej po świetach na dłużej zostaje, no oczywiście jak głodomorki wszytskiego nie zjedzą
a wy z tym opalaniem na słoneczku to uwazajcie, bo ja czytałąm ostatnio że cieżarnym mogą powychodzić rózne plamy i przebarwienia na skórze, które po ciąży znikaja, ale pod wplywem słońca, moga sie bardziej przyciemnieći potem trudniej się ich pozbyć, mi właśnie się coś takeigo na nosku zrobił
no a tomuś dostał dzis od mamusi 100 zł na prezencik na urodzinki wiec jak wróci to pojedziemy na zakupki i kupimy sobie krzesełka do ogródku, to z ośmiu starych zostały tylko trzy, bo reszta się połamała
chyba za grubych gości zapraszamy