Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

05 kwie 2007, 22:04

Witka Basik!!! Gratulacje z okazji nabycia nowego monitorka!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Mam jedno pytanko tak ogólnie......Czy jak pępuch wam wyłaził na wierzch to swędział??? Bo mój swędzi mnie już od jakiegoś czasu....... Myślałam że to alergia bo jestem alergiczką skórną ale odstawiłam balsam a tu nic..... :ico_placzek: :ico_placzek:

barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

06 kwie 2007, 08:53

czasami brzusio swędzi, ale jak cały i to bardzo to mogą być kłopoty z wątrobą, ale myślę, że to przez to że nie jesteś przyzwyczajona, że jest na wierzchu i ociera się o ubranko

powiem wam dziewczyny, że z lubością wspominam pierwszę ciążę, Wiktoria siedziała pod żebrami i tam sobie kopała, ten maluch cały czas siedzi mi na jelitach i pęcherzu, no jest po prostu nie do wytrzymania, bo jak tylko trochę się porusza, to zaraz musze odwiedzać toaletę i to nie ważne że byłam akurat 5 minut wcześniej
już nawet myslałam, że przeziębiłam pęcherz, ale zaobserowałałam, że to tylko po ruchach malucha

niestety nie udalo mi się zobaczyć z lekarzem, bo akurat zrobił sobie urlopik na dzisiaj :ico_placzek:

joanna1111
Trzy tysiące lat minęło...

06 kwie 2007, 10:50

Czesc dziewczyny :ico_haha_02: U nas spokoj swieta sie zaczely. No i pogoda dopisuje. A ja musze sie wziasc za jakis obiadek.Chyba zureczek z jajem i rybka z suroweczka. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A co chodzi o pepuszek to jeszcze nie wyszedl mi calkiem i odczowam od czasu do czasu mnie stedzi i ciagnie,ale mysle ze to normalne bo dzidzia rosnie. :ico_ciezarowka: Ale dopadly mnie dolegliwosci Basi334.Kosc lonowa pobowewa w nocy :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

06 kwie 2007, 11:17

Hej wszystkim!
Aż wstyd się przyznać ale dopiero jem śniadanko :ico_wstydzioch: :ico_oczko: bo dopiero wstałam.
Dzis raczej nie będę długo przesiadywać przy kompie bo dużo rzeczy do roboty.
a pepek raz wychodzi raz sie chowa ale ostatnio w wiekszosci jest na wierzchu i nie swedzi.

basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

06 kwie 2007, 11:39

Ja też tylko na momencik, bo dziś z zasady nie chcę siedzieć przy kompie.

Mnie wczoraj właśnie pępek swędział, że myślałam, że go sobie wyjmę do reszty.Brzuch dał mi spokój, ale smaruję go 2 RAZY (święta moja zasada) dziennie mustellą, która rujnuje nasz budżet. Nawet jeśli się dorobię rozstępów, to dzięki tej mazi będzie ich o wiele mniej. I tak to pogranicze cudu, że ich nie mam na brzuchu, przy moich rozmiarach tegoż i, niestety, skłonnościach dziedzicznych. Liczę się, że się pojawią, ale im dłużej ich nie ma, tym fajniej ;-)
Poza tym skóra jest elastyczna, a co za tym idzie, łatwiej się będzie wstępować, gdy przyjdzie upragniona pora.

Co do spojenia - regularnie mnie boli, gdy cały dzień jestem aktywna, potem się położe na chwilę i znów próbuję wstać. W oczach mam świeczki z bólu, ale nic z tym nie da się zrobić.

Teraz robię "kopiec kreta" , babkę, potem roladę z owocami, i, jak jeszcze będę się ruszać, ciasto z borówkami, bo już długo się mrożą.

Ale za to nie sprzątam już, Olek to musi zrobić.

Ale się napisałam!!! Wpadnę jutro z życzeniami. Udanego dnia wszystkim :ico_ciezarowka:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2007, 12:18

Ja to zobacze czy bede miala czas w ten weekend! Mamy sporo robotki, no ale odpoczac to tez by sie przydalo! Trzy dni z moim kochanym, to super pieszczochowanie bedzie! hihihi!!! :ico_brawa_01: :-D :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

06 kwie 2007, 14:02

Ja też się cieszę, że mój kochany ma wolne i wkońcu spędzimy więcej czasu ze sobą bo w ciągu tygodnia od 7 do 17 go nie ma czasem do 18 jak korki na mieście zjemy obiadek, a On zasypia bo zmęczony czyli jakby w ogóle go nie było :ico_placzek:
Więc o dzięki święta :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Będzie przytulanek za wszystkie czasy :ico_oczko: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Już zapowiedziałam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2007, 14:23

hello, no ja też dzis sobie pospałąm, ale nadrabiam zaległości, biszkopcik już upieczony, teraz już serniczek w piekarniczku, a zaraz musze jescze na miasto skoczyć bo mój kochany tatuś wyrzucił mi blachę na babkę bo już była stara, ale zapominał mnie o tym poinformowac :-D
zaraz musze jeszcze pranie iść rozwiescić :-D
a mój maluszke tez na pęcherzu mamusi siedzi :ico_smiechbig: juz się ze mnie czasmi śmieją jak latam co 5 minutek do kibelka :-D
a moj pepuszek jeszcze w środeczku, chociaż dziś już mi się 28 tydzien zaczał czyli III trymestr :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

06 kwie 2007, 15:35

Tatuś po prostu zadbał żebyś czasem się nie nudziła :ico_oczko:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2007, 16:49

Ale tu dzisiaj pusto! :ico_szoking: Rzadko kobitki zagladaja, pewno w kuchni wszystkie siedza! :ico_brawa_01: :ico_ciezarowka:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”