BeataW
Wodzu
Wodzu

05 kwie 2007, 21:13

edi pisze:teraz to wogóle wiekszosc rzeczy bym innych kupiła

Ja też zwłaszcza wózek,wzięliśmy też taki wielki,z dużymi kołami i pojawił się problem,jak trzeba go było przewieźć autem-po prostu się nie mieścił.Efekt taki,że trzeba było dokupic mniejszy-składany-parasolkę :ico_noniewiem:
Ale Twój Jasnie Pani :), ładniutki,Iza też miała zielony :-)

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2007, 08:02

Ja teraz przy Olce to byłam już mądrejsza jeśli idzie o zakupy dziecięce i wuzek to kupiłam podobny do tego Twojego Jasnie Pani i dopiero teraz na wiosnę kupiłam drugi spacerowy wózek taki lekutki ale nie pareasolkę bo parasolek to ja nie lubię :ico_haha_01: a tamten musze teraz wyczyścić i wystawić na sprzedaż

lilo

06 kwie 2007, 08:54

ładny wózeczek ale nie wolałas z tych mniejszych/ja tez miałam ta landare i cięzko z nią

A ja mimo wszystko uważam, że w takim łózku jest dzieciątku takiemu malutkiemu najwygodniej i najbezpieczniej - taki wózek jest stabilny, dobrze zamortyzowany i osłonięty przed wiatrami. A potem zawsze można go na spacerówkę zamienić.
Piotruś też miał zielony :ico_oczko:
Ja zbędnych rzeczy nie kupiłam zbyt wiele, jakoś mimo wszystko udało mi się zachować zdrowy rozsądek. Pewnie dlatego, że w chwili narodzin Piotrusia nasza sytuacji finansowa uległa znacznemu pogorszeniu więc nie mogłam szaleć za bardzo :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2007, 11:46

edi ten wozek w rzeczywistosci jest malutki. jak otworzylam przesylke i go zlozylam to sie strasznie zdziwilam, bo tez sie czegos wiekszego spodziewalam. Jest tez bardzo lekki i sklada sie na taki co do bagzrznika spokojnie wejdzie. mozna go tez na spacerowke przelozyc i wszystkie tapicerowane czesci mozna sciagnac do prania, tak wiec jak kiedys bede chciala sprzedac to jak znalazl. Ja jestem tym wozkiem zachwycona.

edi
Jestem mózgiem tego forum!

06 kwie 2007, 12:43

http://www.allegro.pl/item181163675_ast ... ndola.html
a mi sie cos takiego podoba :ico_oczko:
no cena tez niezła :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2007, 13:26

Edi za taka cene to spodziewalabym sie czegos ladniejszego. Fajny, ale nie powalil mnie wzrokowo (za to cena jak najbardziej powalajaca :ico_oczko: )

BeataW
Wodzu
Wodzu

06 kwie 2007, 14:59

Fajny,ale cena zabójcza.W Krakowie jest hurtownia,dziesiatki wózków w przystępnych cenach,od 500 zł wzwyż.Jest w czym wybierać :-)

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

06 kwie 2007, 17:43

hej
my wózek dostalismy od babć w prezencie, ale też bym inny wybrała, podobają mi się teraz takie z torbą bo jak maluch uśnie to można go wszędzie bez budzenia przenieść :-D

ja kilka rzeczy kupiłam których teraz bym nie wzieła, ale cóż uczy się człowiek na błedach :)

Jaśnie Pani wózeczek śliczny :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 kwie 2007, 12:34

Beata a gdzie ta hurtownia? Tam tylko wozki sa, czy inne rzeczy dla dzidakow tez?

edi

07 kwie 2007, 13:46

kazdemu podoba sie cos innego.ja tez chciałam praktyczny z pompowanymi kołami i taki kupiłam.wygodnie mu było i jezdził w nim prawie rok czasu.ale ile ja sił straciłam to moje.do moich rodziców jedzie sie pod górke i zanim ja ten wózek dopchałam to mokra byłam.
mam hustawke w której karol sie wogóle nie hustał.niepotrzebny wydatek.
mam jeszcze jedną parasolke taką bez budy co raz uzyłam.kto to kiedys wezmie?.musi sie dziecko w rodzinie urodzic bo wszystko bedzie miało.nie wspomne o ubrankach.połowa to z usa i angli.wieksza połowa :ico_oczko: ja juz dzieci raczej nie bede miała :-)
no chyba ze dziewczynke i to grzeczną mi zagwarantują :ico_oczko: jak robie teraz ten zestaw dla małej dziewczynki o 0-6 m-cy to az mnie oczy bolą takie tam sliczne ubranka.niedługo wystawie to zobaczycie.cudo. moze za pare lat jak bedzie mozna sobie płec wybrac to urodze :ico_oczko: ale to wtedy pewnie wózki na barerie bedą.same będą jezdzic ha ha

Wróć do „Kącik dla rodziców”