Hej! Agnieszka ja równiez gratuluje syneczka, miec parkę to moje marzenie, tym wiekiem to rzeczywiscie zaskoczylas (przynajmniej mnie) ale super miec taką młodziutką mamusie, mi tam czasem cos zabulgocze w brzuszku ale jakos nigdy nie wiem czy to maluszek czy z glodu czy moze jeszcze cos innego, musze sie chyba bardziej wczuwac
gosiaperelka ja tak jak ty mam 26 latek, wiec jestesmy juz dwie
kocura bura moja waga stoi w miejscu od jakichs 2 mies, smieje sei ze mi z policzek spada na brzuch.
Uciekam piec sernik, a wszystkim wrzesnioweczkom zycze słonecznych, spokojnych i radosnych swiąt spedzonych w milutkiej rodzinnej atmosferce
[ Dodano: 2007-04-07 ]hihi własnie przejrzalam stronke, którą podala Agnieszka i w dziale Kalendarz ciązy poczytalam sobie co tam sie dzieje w brzuszku w 18 tygodniu do opisu dolączone jest zdjęcie głowki dziecka z góry, gdzie widac rozwijający sie mózg, smieje się bo w zeszlym tygodniu do domu przywędrowalam wlasnie z takim zdjeciem /lekarz zrobil mojej kruszynce ( raczej mojemu okruszkowi
) identyczne/
mamo zuzi no to zaszalalas z tymi zakupami, ja to najpierw musze skonczyc remont a potem zastanowic sie gdzie tego typu zakupy składować, hmm chyba trzeba bedzie zakupic jakis kawalek mebelka