Hej dziewczyny, i ja w koncu otrzasnelam sie ze swiatecznego lenistwa.... Chyba nie przytylam za bardzo, bo jednak nadal zalewa mnie fala mdlosci na sama mysl o niektorych potrawach: sosy, ryby, slodycze.... bleee...... Jadlabym w kolko bogos, golabki i juz marze o krokietach z ostrym barszczykiem
Gosiuperelko, espumisan bardzo pomaga... wreszcie nie bola mnie jelita i nie mam tych paskudnych wzdec zoladka i jelit i odbijan. Wreszcie1!!!
Ja na poczatku tez bylam sceptycznie nastawiona na branie jakichkolwiek tabletek w ciazy, ale skoro lekarze zalecaja to chyba wiedza co robia, prawda? Wiec lykam i ciesze sie bezbolesnym brzusiem
Teraz tez wiem ze ten niby "skurcz" ktory mialam tez byl spowodowany gazami a nie kurczaca macica... ale fakt ze latwo to pomylic.
_Jesli chodzi o wkladki laktacyjne to sa one firmy Avent, mozna je kupic w Polsce np w aptekach. Jest ich 3 pary. Sa bardzo chlonne i plusem jest to ze sie je pierze, np w 60 stopniach i zaklada czysciutkie. W zestawie jest tez woreczek do prania zeby po ralce sie nie plataly. Ja polecam na pierwszy powiedzmy tydzien kiedy pokarmu jest nawal wkladki jedorazowe (bardziej higieniczne) , ale potem jak juz sie unormuje mleczko to spokojnie wielorazowego uzytku. I Gosiu masz racje z ta butla, zamierzam zrobic to samo
Sluchajcie dzis stwierdzialam ze nie mam wygodnych spodni (tj oprocz spodni od dresu i jednych bojowek). Potrzebuje jednej pary takich do wszystkiego, klasyczna czern albo szary zeby tez do plaszczyka pasowalo a nie tylko militarnej kurtki.... Eh, tylko kiedy sie wybrac na wedrowke po sklepach to nie wiem....
Agnieszka, ale twoj fececik juz ma sie czym pochwalic hihihi
A ja jutro zaczynam znow zajecia w szkole i nieeee chceee mi sie.... buuuu....