MALGOSIA no własnie kochana uwazaj na siebie i jak bedziesz miec temp.powyzej 39 stopni to odciagnij mleko i je przegotuj,tak mi mowiła pediatra kiedy ja byłam ledwo zywa i karmiłam Amelke niestety dowiedziąłm sie o tym przegotowywaniu mleka przy wysokiej temp. po fakcie bo karmiłam Amelcię przez trzy dni takim goracym 39 stopniowym mlekiem no i ona potem biedulka sie mogła własnie tez rozłozyc i dostała ten paskudny katark który doprowadził do zap.płuc
[/b]
HEKKATE no własnie ja tez jak wyciągam tą tabletkę kalii to mam plamke na palcach hi hi hi zapomniałam ci o tym napisac ale na drugi dzien ta plamka juz schodzi bo robi sie rozne rzeczy w wodzie i w ogóle :)
MAMA KASIA witam cie podwójna mamusiu:), muszę ci powiedziec ze ja załuje ze Amelce pediatra nie dała antybiotyku wcześniej jak juz miała tez długo ten katarek bo z czasem jej sie zrobił gęsty i zielonkawy i nie mogłam sobie z nim poradzic bo trudno go było wyciągnąc i w rezultacie zszedł na płucka a tak moze jakby dostała wczesniej na sam katar byłoby oki i obyłoby sie bez szpitalnej opieki
No i tez tak jak twoja Alusia Amelcia ma wiotkość krtanii bo wszyscy mi mowili ze ona tak chrumka sobie bo ma nosek zapchany, a guzik prawda bo chrumkała tak juz w drugi tydzien po urodzeniu a przeciez nie miała katarku i ja juz wiedziałam ze to ta witkość moze byc bo synek tez tak miał no i ona teraz niby nosek ma czysty a jak chrumkała tak chrumka dalej:), to faktycznie nie jest nic groznego i dzieci z tego wyrastaja ale nasza pediatra powiedziała ze dzici z ta witkościa szybciej łapią infekcje i sie przeziebiaja
co mnie niestety strasznie martwi bo mam Kacperka wciąz podziebionego a własciwie to nie wiadomo czy to nie jest alergia bo na początku maja zrobimy my testy i do alergologa pójdziemy
MIRELL o kurcze a ty jeszcze masz becikowe sianko? ja juz nie miałm w tydzien po tym jak je dostalismy bo zainwestowalismy w nowy wypoczynek i kamerke bo jakbysmy nie wydali na cos konkretnego to by poszło to sianko na jedzenie pewnie a tak chociaz cos z tego jest w domku ale faktycznie jak mowi HEKKATE mi by było zkoda go wydawac zeby ubawic chwilke dupki gosci :) ach szkoda ze twoja tesciowa za przeproszeniem "wyzej sra niz tyłek ma" dokładnie skąś to znam u nas w rodzinie tez tak nieraz jest"postaw sie a zastaw sie" masakra bardzo tego nie lubie,my z mezem na całe szczęscie mieszkamy sami i o wszystkim sami decydujemy jak jest kasa to rozplanowujemy od razu bo inaczej wszystko sie w jedzenie przekształca i nigdy nic bysmy nie mogli sobie kupic:),moim rodzicom sie zapewne nie spodobało to ze wypoczynekkupilismy i kamere bo i po co,powiedza ze wypoczynek mielismy jeszcze dobry a do czego nam kamera hahahahaha lepiej byscie sobie odłozyli na ciezkie czasy-jasne!!!!! Ach szkoda gadac, ale ty musisz miec stalowe nerwy przy tej teściówce
nie daj sie jej,no ale skoro trzech przeciwko tobie to faktycznie klops a co na to twoja mama? a maz zamiast byc po twojej stronie,nie no z dziadami to tak bywa,moj na szczescie zawsze jest po mojej stronie,wysłucha co jego mama ma do powiedzenia w jakim temacie i albo sie z tym zgodzi albo nie ale i tak nasza sprawa co my zrobimy
KATELAJDKA,LUTOWKIzałaczam ten wozeczek co w maju bede nim jezdzic, w sumie taka sama spacerówka jak ta ktora mogłaby zrobic w moim obecnym wozku po wyjeciu wkładu dla noworodka ale ten który widzicie jest sama spacerowką, mniejszy,poręczniejszy a ja muszę zarzucić sobie go na biodro i zejsc po schodach nie duzo bo mieszkamy na 1 piętrze ale jeszcze kacpra nieraz za ręke prowadzę bo on szaleje mi na schodach,no a dwa razy wchodzic i schodzic to mi sie nie chce wiec Kacpi schodzi albo przede mna albo za mna i trzyma sie mojej ręki a na biodrze znosic bede wozek-a co tam STROG WOMEN bede niedługo :)
acha tylko nie wiem który kolor mam sobie kupic ten zielonkawy czy pomaranczowy? bo jest jeszcze błekitny taki najlepszy chyba ale ma go moja szwagirka a czesto sie widzimy i nie chce kupowac taki jak ona ma bo by pewnie jej sie to nie spodobało hi hi ,no i czerwony. Ja wkleiłam ten zielonkawy bo w sumie najbardziej przykuł moja uwagę ale jeszcze ten pomarańczowy chodzi mi po głowie ale nie bede go juz wklejac tylko podam wam linka z tym wózeczkeim i kolorami i moze wy mi doradzicie lutoweczki?
http://www.allegro.pl/item183096926_woz ... _w_wa.html