Czecs Dziewczyny!!!!
Witam Arna
!!!
Wiecie co musze sie wyzalic. Mamy problem z mezem, bo byla wlascicielka mieszkania ktore wynajmujemy i powiedziuala ze mamy sie wyprowadzic do konca czerwca bo jej syn wrcac z anglii
!!! Strasznie jestem zawiedziona bo bardzo sie przyjaznimy i zawsze pomagalismy jej we wszystkim. A teraz w takiej sytuacji kiedy nasza kochana dzidzia ma przyjsc na swiat robi nam wielki klopot. Zwlaszcza ze umawialismy sie znia ze nawet jak on awroci to mozemy do przyszlego czerwca tu mieszkac(Bo wtedy mozemy juz miec swoje mieszkanie)....Nie usmiecha mi Nam sie przeprowadzka z brzuszkiem
!!Ale tak to jest w zyciu ze wydaje Ci sie ze mozesz liczyc na kogos i jestes lojalny wobec niego a tu takie bam. Juz dla pocieszenia smiejemy sie z mezem ze urodze w stajence
!!! Jkaos to bedzie, mieszkanie znajdziemy pewnie ale i tak jestem smutna bo tu sie czuje bardzo bezpiecznie i jest to moje wymazone mieszkanie.Ale koniec dolow i teraz cos przyjemnego
Nasza kruszynka szaleje od dwoch dni.Jestem w szoku bo ostatnio prawie nic nie czulam i sie martwilam juz. 17 mam wizyte u gina i 18 usg
!!!Nie mogę sie doczekac!!!!
Dostalam cenna rade od tesciowej zebym w koncu przestala dbac o linie bo w ciazy jestem!!hahahahahahahaah na co jej odpowiedzialam zeby mnie nie obrazala
oczywiscie obrocilam to w zart bo nie ma sensu sie denerwowac
!!!Jka tam wasze tesciowki tez najmadrzejsze???Nie znaczy ze mam zla tesciowa bo jest fajna ale czasem ma odpaly
Buziaczki