witam serdecznie...
Oj ja wczoraj poszalałam. Poszłam z koleżanką do jeje siostry farbować jej włosy i zrobiła się mała imprezka. Naśmialiśmy się i nagadaliśmy do północy. Ale fajnie było.
Wczoraj kupiłam na allegro łóżeczko. Ale pokażę Wam dopiero jak przyjdzie i je rozłożę, bo tam zdjęcie dali beznadziejne. Do tego jeszcze przewijak, prześcieradło i kilka bzdurek jak gruszka do noska, czy patyczki do uszu.
Zaszłam też do Rossmana i kupiłam mydełko i krem Bambino oraz Sudokrem.
Nawet nie wiedziałam, że Bambino to też firma NIVEA, a na tą firme się nastawiałam.
Zostało mi już niewiele zakupów, no i po mału też się biorę za pranko.
Beatko na L4 na razie się nie wybieram. Dobrze się czuję i mogę spokojnie pracować, a pieniążki się przydadzą. Poza tym nudziłabym sie na zwolnieniu.
Co do brzuszka, to może dziś zrobię jaką fotkę i wkleję.
Asiulka nie martw sie za bardzo, bo będzie wszystko w porządku. Dzidzia ma jeszcze dużo czasu. A nawet jeśli położenie się nie zmieni to cesarka nie jest taka straszna. Przecioeż dużo kobiet decyduje się na nią z własnej woli. 10 minutek i nic się nie męczysz. Ale na pewno jeszxcze wszystko będzie jak trzeba. Co do szyjki to musisz faktycznie się oszczędzać i dużo odpoczywać. Lepiej niech maleństwo jeszcze sobie tam posiedzi. Ale i tytaj spokojnie, bo jakby co to spokjnie jest w stanie się urodzić i przeżyć. Zawsze szukaj pozytywów kochana. Ale poza tym bądz dobrej myśli, kochaj swoją kruszynkę i ufaj, że jednak wszystko będzie po twojej myśli
Ja tam wierzę!!!!
Madziorka szczęśliwej podróży. Czekamy na twój powrót. Może w Polsce znajdziesz chwilkę, żeby do nas zawitać no i popwiedzieć jak tam 3D....koniecznie!!!
Frydza no teraz to brzuszek widać i nie płacz to tylko dwa rozstępy. Mogłoby być gorzej.
Basiu ściskaj męża ile możesz ale zpstaw siły na następny jego powrót...
[ Dodano: 2007-04-12 ]Lucy a może trzeba filtr tylko przeczyścić. Każda pralka ma gdzieś na dole taką otwieraną klapkę. Wystarczy tam odkręciś i zobaczyć co jakiś czas. Tylko uważaj bo woda trochę wyleci więc szmatę dużą podłóż.