U mnie jest identycznie. Najlepiej by było, gdyby codziennie były schabowe...nie daję jej naszego jedzenia może dlatego że mało gotuję zup - bo mój T to stworzenie mięsożerne i jak nie widzi na talerzu mięsa i ziemniaków to mówi że to nie jest jedzenie ....![]()
![]()
ale niech mu będzie
Pewnie ze damy
no niestety nik o matki nie dba a.................ale damy rade
Matuś wstaje ok 6 wiec i ja musze wstac....niestety nie ma nowy o poleżeniu sobie..w łózeczki nie chce siedziec....u nas w łózki tez nie....wiec.musze isc z nim do drugiego pokoju gdzie ma pelno swoich zabawek......
iza a od której Ty Kobietko nie śpisz??? Wpisik u nas w blogu był już po 6 rano.
[ Dodano: 2007-04-13 ]
Iza czemu nie mam adresu waszego blogajuz mi szybko dawaj adres
u mnie jest to samo , gdy juz Kourosh sie obudzi to konieczni musi wyjsc do drugiego pokoju, na dol , do ogrodu byle nie siedziec w sypialni, w lozeczku w tym samym miejscu, w ktorym sie obudzilMatuś wstaje ok 6 wiec i ja musze wstac....niestety nie ma nowy o poleżeniu sobie..w łózeczki nie chce siedziec....u nas w łózki tez nie....wiec.musze isc z nim do drugiego pokoju gdzie ma pelno swoich zabawek......
iza milego dzionka w szkoleja juz sie z wami zegnam bo czas uciekac do szkółki!!!! pa
Ja też chcę założyć bloga, żałuje ze nie zrobilam tego od razu jak się Antoś urodził, ale to zawsze czasu nie było, a teraz z miłą chcęcią to porobię tylkjo nie bardzo wiem czy będę umiałaDziewczyny, jak i kiedy prowadzicie te blogi ? Czy jestescie zadowolone? czy codziennie musicie cos wpisywac czy co jakis czas? Zastanawiam sie czy nie zalozyc bloga ... czy nie jest to zbyt skomplikowane dla mnie![]()
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość