tak patrze na temat tego wątku "wyprawkę czas zacząć zbierac" i zastanawiam sie kiedy dla mnie nadejdzie ten czas muszę chyba poważniej o tym myśleć bo potem finansowo nie damy rady rzeczy dla maleństwa to mały problem najgorzej jest z rzeczami dla mnie może po tej wypłacie się zmobilizuje
Kasiu ja zaczełam kupowac od 4 miesiaca ale to byly drobnostki dopiero po nowym roku zaczelismy grubsze rzeczy kupowac No i takim sposobem brakuje nam tylko wanienki
ja wogóle nie sugeruję się firmą kupując pościel szczerze to nawet nie wiem jakie są patrzę na rodzaj materiału i wzór a jaka to firma to nie ma znaczenia - oby cena była przystępna
ja też nie sugeruję się firmą, z terjana kupiłam przez przypadek będąc w wieluniu u rodziców. Ładne wykonanie, przystępna cena kolorki i wzornictwo też ciekawe, wiec czego wiecej wymagać?
A ja chce kupic posciel od Disney`a, ale nie ze wzgledu na firme, tylko na to, ze jest z Kubusiem i jest sliczna i cena tez niczego sobie :)
W Polsce wiem, ze bardzo popularny jest Drewex, ale slyszalam o nim kilka negatywnych opinii.