hej dziewczyny
ale wczoraj miaalm dzien moja mala Julcia niechciala piersi ciagnac nic a nic przez caly dzien i wieczorem jak odciagnelam to 80 ml z dwoch piersi tyulko wyciagnelam
dzis kupujemy laktator i bedziemy pomiedzy karmieniami odciagac zeby pobudzic laktacje
Julcia pije 160-180 na jeden raz a wieczorkiem to ponad 200 moze wydrondlic, a tu nic nie bylo buuuuu dzis jak o 10 sie obudzilysmy to podalam jej piers potem druga bo nienajedzona byla i teraz o 11.30 jeszcze raz dwiepiersi i poszla spac,
hekkate ciemieniuszka zeszla bo malo w sumie miala naoliwkowalam ja 2 godizny przed kapiela umylam glowke wyczesalam ale niecalkiem zeszla oliwka z glowki podczas kapieli i nastepnego dnia spala z czapeczka na glowce jak zawsze w ciagu dnia i wyczesalam wszystko wieczorkiem i juz nie ma czyli jeden dzien to zajelo, ale jak jej wyczesywalam to tym takim grzebykiem dla dzidziek co ma z dwoch stron zabki i takie bardzo maluszkie odstepy miedzy zabvkami i z calej glowki ladnie schodzilo nawet w miejscach gdzie niewidac bylo ze ciemieniuszka jest,, atreaz ma gladziutka ladna glowke.
katelajdka karolas rzeczywiscie po klotni najlepiej seksik hiihih tylko bylam troszke zla w sumie na siebie bo *chialam pokazac* ( hihihi ) ze zle zrobil ( mimo ze ja tez w sumie za dobra to niebylam ale i tak sie rozloscil i zaczal krzyczec przy dziecku a Julcia wystraszona byla, wiec strasznie sie na to wkurzylam bo jednak emocje sie opanywuje jak sie ma dziecko przy sobie ) no i chcialam mu pokazac ze zle zrobil, ale kurcze na koncu wyszlo ze tylko go nagrodzilam....ale wczoraj po tym seksiku wciaz sobie o nim myslalam i chetnie bym sie znow poprzytulala ale strasznie zmeczona bylam...
a wczoraj byli´smy na komunii wszyscy padnieci a wczoraj jeszcze ogladalismy film znow na sicanie z projektora i do spanka poszlismy o 12 a mala sie obudzila o 3 nad ranem i nic spac niechciala
nosek caly zapchany to jej wyczyscilam i nakarmilam ale i tak siedziala do 6.30 i dopiero wtedy zasnelysmy i do 10 spalysmy...takze sie nie wyspalam
achh bede walczyc o moje mleczko w piersiach, ja tez jej teraz NAN podaje ale mialam wczesniej inne mleczko Allomin tutaj sie nazywa i duzo lepszy w smaku byl i wogole nastepnym razem znow Allomin kupimy.
katelajdka jesli chodiz te kupki to moja Julcia przez szesc dni nie robila kupki mimo ze lakcitu jej podalam ale dzis taka rzadka puscila ze az na brzuch jej poleciala cala w kupce byla i tak duzo ze miejsca czystego na pieluszcze i brzuszku niebylo ale ja to jej body tak zawijalam do srodka do gory wiesz w taki rulonik i wtedy kupka niebrudzi juz jak sie zdejmuje body. ale taka zadka kupka poleciala ze hej...a wczesniej to ona takie prawdziwie ludzkie takie klopsy paroweczki zielone robila hahahah