Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

19 kwie 2007, 20:16

Dzięki Madziu za info :588:

Witaj DorotkaS! A znacie płeć Waszego Maluszka?

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 kwie 2007, 20:25

witaj DorotkaS

Frydza Arus swietny. a i ty wygladasz promiennie...

no to polezalam 4 godziny prawie.. zasnelo mi sie nad ksiazka./.. ale mus to mus.. przed tym lotem trzeba hihi
mnie tez TT dzis wkurza... ciezko sie strona laduje itd....
ide pod prysznic papa

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

19 kwie 2007, 20:40

Madziorka bo dzisiaj TT szwankuje
A ja dzisiaj jestem znudzona na smierc hehe od rana siedze w domu sama albo komp albo leze albo jem :ico_wstydzioch:
Ale jutro sobie obiecałam ze wychodze na spacer i koniec :ico_ciezarowka:

lucy23

19 kwie 2007, 21:16

madzia ja to samo,ale zaraz ide na lawke ksiazke poczytac ,bo slonko swieci i pogoda ladna...mialam isc do kosciola,bo kolezanka chrzci syna dzis o 17,ale powiedziala mi dopiero wczoraj o 23 na gg i to dlatego ze sie spytalam,a to w sumie dobra kolezanka,ale tak sobie pomyslalam,ze jakby chciala zebym przyszla,to by mi wczesniej powiedziala,jak myslicie? i stwiedzilam,ze jednak nie ide,ale glownym powodem tego jest moj len :ico_wstydzioch: myslicie,ze chamsko postapie?

Awatar użytkownika
acia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

19 kwie 2007, 21:22

hej śliczne,
Dorota S witaj na czerwcówkach
Lucynko taką koleżanką nie warto się przejmować
Agniecha gratuluję udanch zakupów, jestem tylko w szoku że kupiłaś wózek 2w1 a tak byłaś im przeciwna.Zobaczysz ,że doskonale sprawdzi się w swojej roli i zawsze to jakaś oszczędność.
Aniu do pracy tak jak pisały dziewczyny będziesz musiała zanieść akt urodzenia dziecka i wniosek o urlop macierzyński też trzeba napisać.
Madziorka zuch dziewczyna odpoczywaj , Adaś cię nie pozna jak do domu wrócisz taka wyciszona
Współczuję Wam z tymi umowami o pracę, bo ja choć pracuję w hipermarkecie to już 7 lat mam umowę na czas nieokreślony.
Cału dzień przeleżałam i pospałam pod kocykiem i czuję się już lepiej, ale cały czas czuję jak mała napiera na szyjkę bo mnie dosłownie dół brzucha ciągnie.Tak szybko mi te tygodnie zleciały ,że aż nie mogę uwierzyć.A dzisiaj do tego wszystkiego jeszcze taka płaczliwa się zrobiłam i albo patrzę na to łóżeczko i chce mi się płakać albo oglądam czapeczki i skarpetki i też ogarnia mnie jakaś nostalgia.Do tego Miłosz cieszy się jak szalony z łóżeczka i co chwila chce się przytulać do brzuszka.

Pozdrawiam was gorąco i spokojnej nocki.

Awatar użytkownika
asiula26
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

19 kwie 2007, 21:30

Lucy nie uważam że chamsko postąpisz, skoro dopiero wczoraj i to późnym wieczorem na GG ci powiedziała o chrzcinach, to nie masz obowiązku iść, także nie przejmuj się tylko sobie wypoczywaj :-)

[ Dodano: 2007-04-19 ]
DorotkaS witaj wśród czerwcówek. Napisz coś o sobie

lucy23

19 kwie 2007, 22:02

dzieki asiula moj t mowi ,to samo....ale on jej nie lubi,wiec nie jest obiektywny he he...ale rozumiem go,bo ma swoje powody...

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 kwie 2007, 22:03

Lucy Asiula ma racje... skoro kolezanka powiedziala ci tak pozno i to jeszcze ty sama zapytalas to napewno sie nie obrazi jak nie przyjdziesz hihi ja bym sie nie przejmowala na twoim miejscu hihi hihi milej lektury....

Awatar użytkownika
agniecha772
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

19 kwie 2007, 22:58

Cześć, nie byłam tu wczoraj,io musiałam troche poczytać o czym pisłyście...Wczoraj z mężem byliśmy w sklepie obejrzeć i się zorientować o łóżeczko i wózek, i nam właściciele sklepu dużo mądrych informacji powiedzieli, już wózek sobie upatrzyliśmy [lekki! bo ja mam problem ze sprawnością to muszę mieć w miare lekki, skrętne kółka], no i w sumie planowalam że kupimy głęboki i spacerowy,ale mamy 2w1.Acha i w tym sklepie kosztował 839 zł. Graco vivo Ale przyszliśmy do domu i zaczełiśmy szperać na Alegro i się okazało że w moim mieście rodzinnym ten wózek jest za 529 zł.To prawie 300 zł.Artur tam zadzwonił i co się okazało,że wszystko jest dobre, kompletne tylko kolory są z zeszłego roku. szok!
http://www.allegro.pl/item184824712_gra ... _cena.html
I zebraliśmy się i pojechaliśmy i mamy wózeczek. A łóżeczko troche inne sobie upatrzałam nie z kołyską! z glucka boki są z kuleczkami, rewelacja.
http://www.gluck.com.pl/index.php?a=lozeczka
nr 6 tego łóżeczka. Najbardziej śmieszy mnie to że mój Artur mówi jak dzidziuś będzie większy to będzie "naparzać" tymi kulkami bo one się kręcą, może będziemy je ściągać... :ico_haha_01: Ale bardzo ładne to łóżko noi nie z drewna sosnowego, tylko bukowego.Ale się rozpisałam... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
magda26

19 kwie 2007, 23:05

Agniecha ty sie rozpisłaas a my to czytamy :ico_oczko:
Lucy a ty sie nie przejmuj kto w tej sytuacji głupio postapił to napewno nie ty kto zaprasza dzien wczesniej i na dodatek przez gg i o 23 hehehe dobra ta kumpela :-D

[ Dodano: 2007-04-19 ]
No i zapomniałam dopisac wózeczek fajny a łózeczko tez fajne takie inne nie widziałam jeszcze takiego a te kuleczki sa słodkjie ;p :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”