Cześć dziewczynki !!!
Ja bardzo często wstaje z bólem głowy, ale lekarz powiedzial mi iz to jest od karku i to prawda, mam tak zesztywniałe mięśnia, ze jak mężuś wczoraj probowal mi zrobić masaż wrzeszczałam jak opentana, a dzisiaj mam nawet wiekszy bół głowy !!!
Wy to macie dobrze z tymi lekarzami możecie latać ile chcecie, moj to jest tak zajęty, że jest termin i tyle jedynie mam telefon do pielegniarki, jak by mnie coś niepokoiło i mogę się z nią skonsultować i coś zadecydować.
Ale macie rewelke z pogodą, Kanada jest zimna i my jeszcze wczoraj mieliśmy -25, a dzisiaj jest -4 a potem ma iść do 0.
Ja chcę wiosnę, bo kocham spacerki, chociaż mój ostatni spacerek z mężuniem wyglądal tak, on na przodzie, a ja za nim, jak taka muzułmanka. hahaha
Ciężko coś mi się szło, ale nadrobimy straty, bo im wiecej chodzisz tym lepiej mięśnia wyrabiasz i się nie zastajesz.
[ Dodano: 2007-03-09 ]Wiecie dziewczynki, że nasze dzidzie ssia paluszka i bawia sie pępowina, własnie czytałam na stronie pampersa 4 miesiąc, i jak ważne jest dla nas aby jeść duzo wartościowych w wapno rzeczy. Nawet dowiedziałam się iż w tym miesiącu tworzy sie szkliwo na dzidzi ząbkach, tak fantastycznie jest wiedzieć co tam się dzieje.