Sylwia.O., może spróbuj i zobaczysz,jak jakaś plamka wyskoczy to już tego nie powtórzysz

Myślę,że bez takich "testów" nic się nie dowiemy ,a tak już będziesz wiedziała.Jak nie dasz za dużo to nic mu nie będzie poza paroma plamkami a już nie będziesz sie zadręczać.Ja moim nie daję bo jak tylko na coś pozwolę to zaraz wychodzi ale kiedyś też potestuję,co jakiś czas trzeba bo alergia może minąć i nawet nie będziemy o tym wiedziały.
eve.ok, moja zuzia nie miała takiego badania,nie znam norm i nie wiem o co w nich chodzi ale nie ulega wątpliwości,że azs mają a zuza to juz napewno...więc lepiej zapytaj alergologa...
Zuza miała testy skórne i wyszło,ze jest uczulona tylko na roztocza,że na mleko,jaja,koty i psy i inne nie...ale ja wiem,ze jest bo nic nie może zjeść i alergolog powiedziała,że mogły tak wyjść testy bo nie ma do czynienia z alergenami i organizm ich nie rozpoznał w teście

innych testów nie robiłam bo najlepszym testem dla mnie jest życie,jak coś zje i jej wysypka wychodzi lub katar to już wiem,że tego nie może.Gorzej na pyłki,bo katar ma często a w testach nie wyszło żadne uczulenie,na żaden pyłek.Dosłownie tylko roztocza