barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

24 kwie 2007, 15:09

masz super, przynajmniej trochę odpoczynku, ja z małymi przerwami mam cały czas tańca i czasem to aż brzuszek mnie boli ale i tak sie ciesze, ze już nie w poprzek
a w pierwszej ciąży też nie czułam cały czas ruchów

joanna1111
Trzy tysiące lat minęło...

24 kwie 2007, 15:14

A ja musze znikac moj facet przyszedl wlasnie z pracy papatki :ico_ciezarowka:

małolata
Śmigam już bez trzymanki po forumku

24 kwie 2007, 15:31

Też słyszałam o jelpie i loveli. Loveli uzywam do prania bielizny (to z powodu zapalenia, które mnie kiedyś spotkało, prawdopodobnie właśnie od nieodpowiedniego proszku).
Ciuszki będę prać pod koniec czerwca, czyli nie całe trzy tygodnie przed terminem.

A teraz pewne zapytanie...Czy Wasze dzidziusie też ostatnio takie...ekhm...niemrawe? :ico_noniewiem: Bo mój Kubuś praktycznie w ogóle nie kopie, tylko się wierci i to bardzo delikatnie. A jeśli kopnie, to tak jakby leciutko zapukał. Zniknęły te mocne kopnięcia i to już kilka dni temu. Nie wiem czy mam się martwić, czy po prostu mały ma coraz mniej miejsca i nie może już tak figlować... :ico_noniewiem: Zaczynam się powoli bać :ico_olaboga:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 kwie 2007, 15:31

Moja dzidzia wczoraj chciala sie obrocic glowa w dol i w poprzek mi stawala, a to za kazdym razem skorcz mi powodowalo! :ico_szoking: W koncu sie polozylam i jak na nowo do roboty sie zabrala to jej pomoglam i w koncu przekrecikla sie glowa w dol! Mam nadzieje, ze juz w koncu przestanie sie tak krecic, bo widocznie urosla i ciezej jej sie teraz obracac! No i wole nozki pod zebrami niz na moim pecherzu! :ico_ciezarowka:

basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum

24 kwie 2007, 15:48

małolatko, właśnie o tym pisałam, mamy ten sam kłopot.

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

24 kwie 2007, 16:00

Ja chyba pod koniec 8 będę się brała za pranko chyba, że nie wytrzymam i wcześniej bo te malusie ciuszki takie słodziusie :ico_oczko:

małolata

24 kwie 2007, 16:01

A jeszcze do pytanka sprzed dwóch godzin, to muszę się pochwalić, że brakuje mi już tylko łóżeczka, kosmetyków i pampersów. Łóżeczko przyjdzie do mnie w czerwcu, a z kosmetykami czekam do końca czerwca (termin na 19 lipca dopiero), bo...po co mam kupować tyle wcześniej? lepiej, żeby jak najdłużej mi słuzyły i żeby ich ważność upływała jak najpóźniej. Pampersy kupię prawdopodobnie w tym samym czasie co kosmetyki. Póki co, robię listę (ranking :ico_haha_01: ) wszystkich kosmetyków, które planuję kupić, chusteczek nawilżających również, no i oczywiście pieluch.
A jakich Wy pampersów planujecie używać? Ja prawdopodobnie firmy Pampers, bo wydają mi się najlepsze, a przynajmniej najlepiej rozreklamowane.
Z kosmetyków na pewno kupię LINOMAG (maść na odparzenia i do codziennej pielęgnacji za ok. 8zł), LINOMAG (krem na słoneczko z filtrem bodajże 25, chociaż ręki nie dam sobie uciąć :ico_oczko: też za ok. 8 zł), chusteczki nawilżające Nivea soft cream czy coś w tym stylu, Nivea-krem na każdą pogodę, no a reszta prawdopodobnie będzie z firmy BAMBINO (moja mamka radziła mi używać naszych polskich sprawdzonych firm)-oliwka, krem tłusty,itp.
Jesli nie sprawi Wam to kłopotu, to podajcie nazwy rzeczy, które planujecie stosować :ico_buziaczki_big:

Acha, no i na większego szkraba, słyszałam że warto kupić maść RATOWNIK. Ona jest na różnorakie rankl, zadrapania, itp.

zabolotek
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

24 kwie 2007, 16:03

Alez produkcja postow!!! :ico_olaboga:
Faktycznie czas leci i trzeba sie pooowoli przygotowywac.
A ja sie zastanawiam nad tym jak ubierac ,gdy bedzie upal??
nie chcialabym przegrzac malenstwa :ico_ciezarowka:

[ Dodano: 2007-04-24, 16:09 ]
Pampersy firmy P&G sa dobre a i rozreklamowane :ico_haha_01:
Dobry jest sudokrem na odparzenia.
Ale na pieluszkowe odparzenia tetrowe :ico_haha_01: najlepszy jest sposob naszych babc, czyli zasypywanie maka ziemniaczana :ico_haha_02: :ico_ciezarowka:
Wiem brzmi smiesznie ale sprawdzone i polecam

[ Dodano: 2007-04-24, 16:09 ]
Pampersy firmy P&G sa dobre a i rozreklamowane :ico_haha_01:
Dobry jest sudokrem na odparzenia.
Ale na pieluszkowe odparzenia tetrowe :ico_haha_01: najlepszy jest sposob naszych babc, czyli zasypywanie maka ziemniaczana :ico_haha_02: :ico_ciezarowka:
Wiem brzmi smiesznie ale sprawdzone i polecam

małolata

24 kwie 2007, 16:10

Basiu, no właśnie czytałam Twojego posta, z tym że myślałam, ze przede wszystkim skupiłas się na tym, że mały odwrócony jest główką w dół.
Mój Robaczek za mało się rusza, abym mogła wyczuć, jak się ułożył. Cały czas tylko wystawia którąś część ciałka naokoło pępka, a stukać...stuka mi przede wszystkim w krocze. Tylko...czym? :ico_noniewiem: Może to nóżka, może główka, a może pupka. Nie mam pojęcia! :ico_olaboga:

basik334

24 kwie 2007, 16:15

lece szykować sie do lekarza. Trzymajcie kciuki za diagnozę. Pa!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”