A jeszcze do pytanka sprzed dwóch godzin, to muszę się pochwalić, że brakuje mi już tylko łóżeczka, kosmetyków i pampersów. Łóżeczko przyjdzie do mnie w czerwcu, a z kosmetykami czekam do końca czerwca (termin na 19 lipca dopiero), bo...po co mam kupować tyle wcześniej? lepiej, żeby jak najdłużej mi słuzyły i żeby ich ważność upływała jak najpóźniej. Pampersy kupię prawdopodobnie w tym samym czasie co kosmetyki. Póki co, robię listę (ranking
) wszystkich kosmetyków, które planuję kupić, chusteczek nawilżających również, no i oczywiście pieluch.
A jakich Wy pampersów planujecie używać? Ja prawdopodobnie firmy Pampers, bo wydają mi się najlepsze, a przynajmniej najlepiej
rozreklamowane.
Z kosmetyków na pewno kupię
LINOMAG (maść na odparzenia i do codziennej pielęgnacji za ok. 8zł),
LINOMAG (krem na słoneczko z filtrem bodajże 25, chociaż ręki nie dam sobie uciąć
też za ok. 8 zł), chusteczki nawilżające
Nivea soft cream czy coś w tym stylu,
Nivea-krem na każdą pogodę, no a reszta prawdopodobnie będzie z firmy
BAMBINO (moja mamka radziła mi używać naszych polskich sprawdzonych firm)-oliwka, krem tłusty,itp.
Jesli nie sprawi Wam to kłopotu, to podajcie nazwy rzeczy, które planujecie stosować
Acha, no i na większego szkraba, słyszałam że warto kupić maść RATOWNIK. Ona jest na różnorakie rankl, zadrapania, itp.