a mnie ona nie smakuje, pije bo musze, ale szklanke a nawet mniej dziennie.piję dużo zielonej herbatki-przyspiesza odchudzanie ,
Musze kupic jeszcze te co askra napisała wyżej.
Ja wlasnie zjadlam jabłko na 2 sniadanko
na obiadek mam pomidorowke
najlepsze drugie sniadanko jakie mozna sobie wyobrazićJa wlasnie zjadlam jabłko na 2 sniadanko
z tym się nie zgodzę- moja koleżanka schudła dzięki tej herbatce prawie 15 kg,pila ok 2 litry dziennie, i ograniczyla tylko slodycze, wszystko jadla normalnie... i ja też zauważylam u siebie podczas odchudzania, że jak poję tą herbatkę to mi pomaga :)nieprawda, ze zielona wspomaga odchudzanie
źródło: link usunięty przez obsługę forumświetle najnowszych badań zielona herbata odgrywa ważną rolę w procesie odchudzania, podwyższa spalanie tłuszczu - termogenezę. Termogeneza to powstawanie ciepła, które wydziela się w trakcie reakcji chemicznych, podczas których z tłuszczu wytwarza się dwutlenek węgla i woda. Wytworzone ciepło (energia termiczna) jest wydalane z ciała wraz z wodą i dwutlenkiem węgla poprzez płuca, skórę i wydzieliny. Skutkiem tego tłuszcz zostaje zamieniony na energię cieplną i "spalony", a my mamy mniej centymetrów w pasie.
w domu mam juz rowerek stacjonarny, skakankaJoannaS, a jaki sprzecik do cwiczeń kupujesz?
eee ja bymmoja koleżanka schudła dzięki tej herbatce prawie 15 kg,pila ok 2 litry dziennie
Ponoć zielona herbata pomaga w walce z nadwagą, ponieważ podkręca metabolizm, ale trzeba ją pić z umiarem, zresztą jak większość płynówi piję dużo zielonej herbatki-przyspiesza odchudzanie , a no i kawe obowiązkowo wypiłam, zaraz biorę się za jakiś obiadek :)
a czy te 2 litry herbaty to nie za dużo? hmmm to tak samo jakbyś piła herbatki odchudzające. Ale grunt że pomogło a nie zaszkodziłomoja koleżanka schudła dzięki tej herbatce prawie 15 kg,pila ok 2 litry dziennie, i ograniczyla tylko slodycze, wszystko jadla normalnie... i ja też zauważylam u siebie podczas odchudzania, że jak poję tą herbatkę to mi pomaga :)
Wróć do „Fitness, Diety i odchudzanie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość