21 kwie 2011, 23:32
ramonka, ok nie dodałam, że sa wyjątki, saszufladkowałam poniekąd to fakt, ale ludzie którym zalezy tylko na tym by być popularnym za wszelką cenę, by być pięknym i lubianym nie uwazam za zbyt mądrych skoro nie biora pod uwagę innych wartości i z reguły te "szare myszki" traktują jak nic nie warte osoby, tylko dlatego, że nie mają kasy. Nie mam z tym żadnych kompleksów bo zawsze byłam taka jaką chciałam być nie zaleznie od otoczenia w jakim się obracałam i nie narzekam i nigdy nie narzekałam na znajomych, przyjaciół, więc w tej dziedzinie kompleksów nie posiadam:):):) (co nie oznacza, ze jestem ich całkiem pozbawiona, bo nie ma ludzi którzy nie mają żadnych kompleksów, poza egoistami, ale Ci już na nic innego jak własne JA nie patrza)
pojechałam po myslowym opisie filmowych chilliderek, w naszej polskiej rzeczywistości wyglądało to inaczej (za moich szkolnych czasów).
Więc nie uważam, że kazda ładna dziewczyna jest głupia, znam wiele pięknych kobiet bardzo mądrych, ale i takich które mają ograniczenia mądrościowe, patrzac na dzisiejszą młodzież to czasem bywają dzieczynki, którym nie zalezy na byciu mądrymi tylko oby wyglądać cudnie, ale tak było i będzie zawsze i wszędzie.
[ Dodano: 2011-04-21, 23:35 ]
aha i w sumie w mojej wypowiedzi, którą negujesz dodałam, że "w domyśle" :)