Bardzo dobra cena! Dzięki za cynk. Miałam okazję wypróbować u koleżanki i jestem nim oczarowana. :)Normalnie kosztuje 35-40 zł, ale ostatnio kupiłam go o 30% taniej w naturze w promocji, jeszcze trwa, jeśli chcecie wypróbować.
Co do odcieni to ja często miałam z tym problem, bo zwykle paleta różnych firm zaczyna się od ivory, który dla mnie bywa zbyt ciemny, taka jestem blada. A tutaj light beige jest idealny dla mnie :)
Ja mam bardzo suchą skórę i problem podobny do Twojego, ale jednak ten podkład kupiłam. Tak jak pisały dziewczyny jak trafisz na promocji to możesz go kupić za niewielkie pieniadze choć i jego normlana cena nie jest wysoka. Warto spróbować. U mnie się sprawdził i nie dość, ze nie wysusza to jeszcze nawilża. Gdybyś miała obawy i cokolwiek by się w Twoim odczuciu miała dziać ze skórą to możesz na dłoni wymieszać go lekko z kremem którego normlanie używasz. Ale jeśli szukasz podkładu, który nawilża i jednocześnie jest matujący i kryje niedoskonałości to zaryzykuj ten SUPERSTAY BETTER SKIN .Po nałożeniu jakiegokolwiek podkładu- matujący, nawilżający, drogi tani, krem bb, na krem/bazę, na sucho (innymi słowy nieważne co i jak) cera się błyszczy i strasznie zapycha. Macie jakiś pomysł jak ten problem rozwiązać czy ten typ tak ma i moja skóra nie będzie tolerować jakiegokolwiek podkładu?
Wróć do „Moda, makijaż i fryzury”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość