NICOLA_1985, wykasowany link przeslalam Tobie na pw
darcio12, prosze najpierw zapoznac sie z regulaminem forum
no takiej kwoty na ososbe to na pewno nie przekrocze mamy dużo mniej ale nie na tyle mało zeby załapac sie na coś wiecej po za zasiłkiem pielęgnacyjnym ale i tak dla rządu jestesmy wybitnie bogaciJeżeli będziesz musiała dopłacić to zgłoś się do PCPR-u tam uzyskasz dopłatę na resztę kwoty ,pod warunkiem ,że nie przekroczysz limitu zarobków na jedną osobę w rodzinie .W moim przypadku nie przekraczałem limitu 1200 zł na osobę
no to za taka kwote to bede juz chyba mogła zakupic jeszcze lepszy wózek..czyli1800 z NFZ +PCPR= 4500 ZŁ.
no niestety ale osobiscie opiekowałam się dziemi ktore urodziły sie zupełnie zdrowe a po szczepionce utrata kontaktu z nimi i autyzm albo inna choroba moja Karolina na pewno po szczepionce nie zachorowała ale lekarze po porodzie nawet słowem sie nie odezwali ze z nią jest coś nie tak.. dopiero w domu po jak przeglądałam ksiązeczke zdrowia zobaczyłam ze nie dostała 10 pkt tylko 8, ze była podduszona i po dłuzszej obserwacji zaczęliśmy zauwazac ze z Karolinka nie wszystko jest w porządku...podejrzewam że zachorował po szczepionce 3w 1,którą dostał w 3 mc. życia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości