Ja też słyszałam o tej firmie wiele dobrego, z tego co widzę mają bardzo ładne modele i ich bielizna wygląda też na dobrą jakościowo. Z moich zapędów w stronę wszelakich promocji, odkryłam zresztą, że jest teraz dostępna z 50% zniżką na Złotych Wyprzedażach, więc chyba w końcu będę miała okazję ją wypróbować :)Ostatnio zakupiłam staniczek firmy Corin w ich sklepie on-line, także mogę śmiało polecić :) Zakup bardzo udany, bez żadnych problemów z dostawą, itd. Stanik jak na zdjęciu, bardzo fajny jakościowo i wygodny.
Może warto spróbować, bo na internecie pojawiają się zwykle różne fajne promocje, a bieliznę, która nie będzie pasować zawsze można zwrócić :)Stanik i ogólnie bielizna, to jedyne rzeczy których jeszcze nie kupowałam przez internet. Co jak co, ale to muszę zobaczyć, dotknąć i zmierzyć przed zakupem, a nie brać kota w worku ;p przekonałam się już do sprzętu elektronicznego, niedawno kupiłam drukarkę, ale bielizna - jeszcze nie ;)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość