pochwalę się że Filip dziś w nocy przespał 5 godzin,ale znając życie to jednorazpwy wybryk

jejku F tak się śl;inie że szok

Dziś byłam na naukach przedchrzcielnych,a 4.07 chrzest.Ubranko już zakupione :)
od paru dni ósemka znowu mi dokucza

Może nie całkiem odmawia ale pije tylko do momentu póki mocno leci, potem jak już musi się wysilić to zaczyna dosłownie piszczeć i się wyginać. I tak jak piszesz... że głupie wyrzuty sumienia że własnego bobo nie mogę wykarmićQanchita, a co ona, odmawia piersi? czyli powoli też będziesz miała takie mieszane karmienie co??
Pisałam już kiedyś, że kilka razy dokarmiłam małą bebilonem i za każdym razem zwymiotowałaquanchita a dlaczego wy na nutramigenie?
No właśnie muszę mieć od pediatryjakos weryfikowane jest? czy karmisz? zaświadczenie musisz mieć?
a powiedz mi będziesz mieć wyrywane w przychodni stomatologicznej przez dentystę czy przez chirurga dentystycznego? I czy miałaś robione zdjęcie, często jest tak że korzeń ósemki jest mocno zawinięty i nawet może na 6-tke zachodzić. Ja miałam przyjemność wyrywać ósemkę w przychodni a skończyło się na wizycie i chirurga dentystycznegood paru dni ósemka znowu mi dokuczawywrywanie z NFZ mam dopiero na 6.07 i nie weim czy dotrwam,a prywatnie chcą ok.250zł plus zdjęcie-koszmar!!!!!
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość