moja to zwinna więc na pewno mogłaby płoty przeskoaczyćtak Aniu na smyczy
tzn na pewno pod kontrolą i to dużą ale chce aby troszke z nami wylaził i kosci rozprostowal
mozliwe ze gruby przez plot i tak nie przeskoczy

moja to zwinna więc na pewno mogłaby płoty przeskoaczyćtak Aniu na smyczy
tzn na pewno pod kontrolą i to dużą ale chce aby troszke z nami wylaził i kosci rozprostowal
mozliwe ze gruby przez plot i tak nie przeskoczy

Aniu to musisz pomyslec o siatce na okna a drzwi to nie wiem pewnie zamykac koniecznie trzeba bedzie albo tez taką siatkę dać z tym że rama musi być zamykana cos podobnie jak drzwianetka a kotka to na smyczy będziesz prowadzać ?ja się właśnie boję wiosny i lata bo u mnie wtedy drzwi i okna pootwierane i teraz kłopot będzie żeby kicia nie nawiała

przecież nie jesteś wstanie stać jak żandarm przy oknach i drzwiach u pilnować je
 przecież nie jesteś wstanie stać jak żandarm przy oknach i drzwiach u pilnować je   

Ładnie się sprząta, nie przylepia tak. Dużo bardziej jestem z niego zadowolona niż z tego poprzedniego
  Ładnie się sprząta, nie przylepia tak. Dużo bardziej jestem z niego zadowolona niż z tego poprzedniego  
 pięknie zbryla więc jest git.. no i sie nie przylepia.. nawet jak w rogu nasikają to idzie łopatką łatwo odkleić i nic nie zostaje
  pięknie zbryla więc jest git.. no i sie nie przylepia.. nawet jak w rogu nasikają to idzie łopatką łatwo odkleić i nic nie zostaje   

mi odpowiada nie zmienię go
  mi odpowiada nie zmienię go   

dopiero jak się ruszyła to uwierzył że to kot i wychodząc widział 2 kuwety to pyta czemu tak,mówię że osobno potrzeby swoje załatwia a on "to jakaś arystokratka"
 dopiero jak się ruszyła to uwierzył że to kot i wychodząc widział 2 kuwety to pyta czemu tak,mówię że osobno potrzeby swoje załatwia a on "to jakaś arystokratka" 

moja normalnie kupę robiłaCzy po podaniu leku na robaki wasze kotki miały biegunkę?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość