Co do zabawki to nie takie inne,jak bede miala chwile to znajde

Nie polecam ich, są koszmarne, małochłonne..Miałam jeszcze pisać że od jutra w Netto są pampersy sleep & play za niecałe 25zł..."3" pakowane po 58sz, "4" po 50szt.
to ja mam tak: 8go mama ma imieniny, 9go szwagier 40 urodziny; 22 szwagierka urodziny; 24go imieniny tata i szwagierka, a 25go imieniny moja chrześniaczka; dochodzą Mikołajki i świeta oczywiście:)
Musimy jeszcze mojej bratanicy coś kupić..wogole w tym roku to bedzie skromnie z prezentami...moj brat ma 3 grudnia urodziny a tata 6 grudnia...ehhh wydatki koszmarne sie szykuja i jeszcze ubezpieczenie za samochod![]()
![]()
Już się boje grudnia...
Daj mi kilka dni na toQuanchita pokaz sie
ale to co przestały Ci wypadać? Pokaż się koniecznieMam krótkie włosy
dzięki, fajnie wiedziećGosia polecam na gardło odpowiednik tantum verde- Uniben ( sporo tańszy)
a ja tylko chłopięce zabawki i chłopięce. A chrześnica jedna - szkoda bo dla dziewczynek fajniejsze prezentymy mamy dzieci do obdaorwania 3 chrześnice i kaję ani jednego chłopaka nie mamy![]()
![]()
![]()
U mnie zęby bez zmian.Dziur brak.Ja w sumie i tak mam szczescie bo przez całę życie miałąm tylko jedną dziurę w zębie i to było w podstawówcejak wasze zęby po porodzie? Ja po Tomku miałam 8 dziurmimo że przed ciążą byłam. Teraz czuję ze też będzie podobnie. Sama widzę 4 dziury
i właśnie coś zaczynam czuć ząb a do dentysty chce iść w sobotę. Wiecie czy można być przeziębionym u dentysty mam katar i kaszlę. No i koniecznie ze znieczuleniem inaczej nie daję się dotknąć.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość