Hej!
No tak, zła noc, złe dni...wypadki, nerwy...i jakieś głupie odczucia wobec siebie...tego to za wiele jak na jeden dzień, a w sumie poranek!!!

natychmiast proszę zmienić swoje nastawienie!!!! uśmiech!!!
Kate Ty kupuj te barierki!!! ja też muszę...bo na samą myśl mi ciarki przechodzą...
Glzidunia ok, dzięki...Ja się zorientuję a potem jakby co to Cię poproszę o help

Tylko poradźcie, czy to w ogóle mądry zakup? przydatny? czy w wakacje sobie bez tehgo poradzę???
Jagódka jesteś śliczna, wspaniała i mądra!!! i zrób sobie dobrą kawę, albo czekoladę...i pachnącą kąpiel!!!
Ewcik to moim zdaniem zęby...skoro Alusia tak ślicznie śpi a tu takie jaja! i życzę jej smacznego...Moja dziś dostanie ryż z kurczakiem i marchewką...no i natką pietruszki...ale po śniadaniu, które jadła niechętnie to aż mam stres przed tym obiadem.
Irminko...w sumie to

dla Kingi!!! może chciała Ci dać do zrozumienia, że już jest za duża na leżaczek????
Sikorka, a ja Cię rozumiem!!! ja też tęsknię za

, za każdą chwilą...było mi cudnie...bardzo bym chciała poczuć te kopniaczki...te ruchy małe i duże...e, w ogóle było super...
Szkoda, że niestety z następnym trzeba będzie poczekać z 3lata...nie tak chciałam...ale wszystkiego mieć nie można...cóż, Hania będzie miała nas na razie tylko dla siebie, a my ją