ale idz na badanie krwi, bo nigdy nic nie wiadomo... hmm..
margarita83, wlasnie, co ona Ci w tych mailach wypisuje? jezeli nadal Cie nimi neka...
jak tak mozna, to sie nazywa bezczelnosc i nachalnosc

Jagna30, super zdjecia chlopakow

nie chodzi o zawracanie glowy, to byl humorystyczny opieprz od ciotki shoo za to, ze nie przestrzegasz instrukcji ulotki, ktora mowi, zeby test wyrzucic po uplywie jakiegos tam czasu, a nie, zeby go trzymac i sprawdzac, czy przypadkiem cos na ksztalt drugiej kreski sie nie pojawii pozniej jeszcze pewnie pod lupa patrzysz, czy nie ma drugiej kreski....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oki, nie bede Wam juz tym zawracala glowy...
ojjj,Gietu nie chodzi o to,ze nas tym nudzisz-czy zawracasz głowe...Nam chodzi o to-ze nie potrzebnie sie tym martwisz....testu po upływie od 5 do 10 min. nalezy wywalic...a nie po 2 godzinach doszukiwac sie drugiej kreski..oki, nie bede Wam juz tym zawracala glowy...
bryhej,hej-hello![]()
a jakie to szczepienie?dzisiaj ide z Emi na szczepienie...miałysmy termin tydzien temu,ale mała bya chora...w sumie teraz ma lekki katar jeszcze,wiec nie wiem czy ja zaszczepia...?![]()
krztusiec,błonica,tężec - poliomyelitis i dawke Hiberixua jakie to szczepienie?
czy oprocz tego w 15 miesiacu zycia bylo jakies obowiazkowe szczepienie?
dawno nie bylismy z malym u lekarza i sie nie orientuje...
o matko...Wczoraj pielęgniarka musiała zdjąć Zuzi z tej rany taki "kożuszek" z zaschnietego osocza, więc przecierała mocno tę ranę i mała się rozpłakała dosyć głośno...
?????????????????????????????????????????????????????????od wczoraj mam jeszcze jeden kłopot związany z pilnowaniem Zuzi przez teściową, ale o tym kiedy indziej...
a dziekujemy...PP. JAGNA - gratulacje dla dzielnej Emi
po 17:00 umówiłam się z koleżanką z uczelni na małe ploty...
miłego...miłego dnia
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość