[ Dodano: 2010-12-06, 16:26 ]
ja chce juz urodzic

jeju nie mów tak ,bo ja mam czasem tak okropne bóle krocza, że nie wyrabiam, mam nawet czasem wrażenie, że pachwiny mnie szczypiączuje ze te nieustajace bole krocza swiadcza o rozwarciu.
mój był już w tak bojowym nastroju, że myślałam, że je rozniesie, ale powstrzymałam go swoimi sposobami, prosiłam, że nie może się denerwować, bo mu ciśnienie skoczy a to się może skończyć krwotokiemja bym tam babom wygarnela a moj maz to jeszcze by im cos gorszego zrobi
miejmy nadzieje, że na katarkach się zakończydzieciaki zasmarkane
jeju jak ja bym coś domowego upieczonego zjadła, ale nie mam siły stać w kuchni i piecrosnie ciasto na buleczki jogurtowe
ja niestety jestem czasami zbyt wygadananie lubie się dochodzić z kimś w tak publicznych miejscach, i wolałam to przemilczeć.
tez mam taka nadzieje.Mati dostal w piatek po pol wiec od tego czasu dostaje wit i syropki i pomalu mu schodzi. a mala dzis dostala ale juz jej daje witc i wpano dostaniemiejmy nadzieje, że na katarkach się zakończy
gdybys blizej mieszkala to bym ci z checia podrzucilaeju jak ja bym coś domowego upieczonego zjadła, ale nie mam siły stać w kuchni i piec
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość