nie przerażaj mniemeldujcie się, meldujcie, już Wasz czas na odliczanie

jeju ależ to zleciało

[ Dodano: 2008-10-29, 15:08 ]
marcia777 przykro mi

ja sama jeszcze chwilami w szokunie przerażaj mnie
jeju ależ to zleciało
widzę, że nie tylko mi tak szybko to lecija sama jeszcze chwilami w szokudopiero co "wczoraj" robiłam test i ustawiając suwaczek zastanawiałam się, jak szybko zleci te 35 tyg do końca.. a tu juz 10 do końca pokazuje...
![]()
ja pierwszą zimę w Norwegii zobaczymy jak to będzie??ja też śnieg lubię i tak, jak jest bialuteńko.. niestety w Szkocji to mogę tylko o tym pomarzyć... tutaj nawet w grudniu trawa jest zielona a śnieg jak spadnie to po dwóch godzinach go nie ma, bo topnieje...
to supernie, termin mam na 9 stycznia, ale mam juz wcześniaka w domu, więc liczę się z tym, że może być i na święta
o kurcze rzeczywiscie wylecialo nam z glowy to cale odliczanie. ale przyznam szczerze ze myslalam ze odliczanie zaczyna sie od 100 dni a nie od 120. no ale wobec tego ja tez sie lece zameldowac.
5 tygodni... dużo, ale Młody był wielki (3600g 53cm), noo i teraz brzuszek mam taki sam wielgachny, więc dzidzia pewnie tez mała nie będziea o ile wczesniej urodziłaś??
ale suprrrja z siostrą się urodziłyśmy dokładnie w święta to wszyscy na nas mówili kinder niespodzianki, bo nie dość, ze taki prezent na gwiazdkę mamie zrobiłyśmy to jeszcze podwójny
tez bys mamie prezent zrobiłaja ja sie spoźniłam 2 dni..urodziłam sie 2 dni po mamusi urodzinach
to rzeczywiście dużo przed i duży bobas5 tygodni... dużo, ale Młody był wielki (3600g 53cm), noo i teraz brzuszek mam taki sam wielgachny, więc dzidzia pewnie tez mała nie będzie
nie, ja zdrowa jak ryba, wtedy tylko 13kg przytyłam (teraz też mam nadzieję, że więcej nie będzie), on był taki duży, a wody mi odeszły, więc trzeba było jechać do szpitalato rzeczywiście dużo przed i duży bobasjak na 5 tygodni przed to bardzo duży
a ty miałaś cukrzyce , ze on taki duży czy coś innego??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość