u nas popadało

młody dziś prawie wyłącznie na butli...a ja jak tylko pociągnęłam laktatorem, żeby mu od razu mleczko poleciało, to teraz mam już pierś wielką...a jaśnie pan i tak pociumkał i wybrał butelkę....

Nie, niczym nie smaruję. Teraz obserwuję tylko temperaturę, bo ostatnio do 39 st. doszła.Qanchita, jak po szczepieniu? smarujesz tym żelem przeciwbólowym?
A u nas dziś "dla każdego coś dobrego". Od rana upał że zdechnąć można było w cieniu, po południu popadało i grzmiało gdzieś daleko a pod wieczór zrobiło się chłodno i zaczęło wiaćmatko niech ktoś to wyłączy idzie oszaleć przez te upały
Zborra ja bym powalczyła. Z tego co kiedyś pisałaś to do pracy na razie nie planujesz wracać więc cyc pod ręką a kupne mleczko wiąże się z kosztami.jak już samo fajnie zanika to nie wiem czy dalej walczyć i pobudzać się laktatorem??? jestem w kropce....
no to brawa dla malutkiej,że dzielna byłaSzczepienie nie wyszło najgorzej. Płakała bardzo ale tylko chwilkę a później zaczęła coś paplać po swojemu do piguły... pewnie chciała jej nawciskać
ja chciałam do roku Filipa,ale nie wiem czy to się uda,bo on w nocy je od kilku dni co 2 godziny,a ja jestem strasznie wykończona w dzień.Ledwo żyję,oczy same się zamykają i głowa pęka.Może mu to minie.Wczoraj o 22.00 podałam mu butle i dosypałam troszkę kleiku ryżowego,mało,bo nie mam smoka odpowiedniego.I wiecie,ze ten diabeł obudził się o 00.30 i musiałam mu cycka dać.A ja miałam nadzieję,że pośpi ze 4 godzinki.Mi się marzy żeby do grudnia przeciągnąć
Słuchaj, ja wyczytałam że sinlac nie powinno się na mleku robić tylko na wodzie. Początkowo też o tym nie wiedziałam i małą bolał brzuszek za każdym razem.mojego z butli nie chcewięc ma na nim sinlak hahaha
Biedna... moja ostatnio budzi się dopiero ok. 4 i przed 7 więc wyspana jestem ale niedawno miała jakiś skok, wtedy co musiałam ją dokarmiać butlą i wówczas też budziła się po 3, 4 razy.bo on w nocy je od kilku dni co 2 godziny
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość