Kochane jestem i ja ale się rozpisałyście, aż miło czytać..
Więc tak z bierzących spraw, to.. wybałam suknie!!!! Normalnie pierwsza i taka jaką chciałam:-)) Oczywiście typowa ślubna, mimo że z początku się broniłam.. Jest kremowa, tzn kobieta w salonie mówiła, że to takie ciemniejsze ecru (chyba tak się to pisze

) w każdym razie.. gorset taki z rękawkami haftowany, do tego spódnica taka niby prosta, bez tony halek, lekko marszczona, a tak w połowie uda jest róża i tam własnie podciągnięta falbana. W sumie mierzyłam chyba ze 4 różne.. i białe i ecri, ale ta kremowa najbardziej mi się spodobała i doszłam do wniosku, że nie będę szukać innej, bo skoro ta mi się podoba i jeszcze całkiem fajnie w niej wyglądam, to po co?? Oczywiście sukienka wypożyczona, bo po co mi później w szafie i tak nie mam miejsca koszt, to 450zł więc chyba nie dużo.. nie wiem, nie znam się i tak prawde mówiąc to nie będę szukać:-) Musze jeszcze pomyśleć o czymś na poprawiny, ale to już gdzieś w początkiem kwietnia.. i mam dylemat, czy sukienke, czy może garsonke?? Pomyśle jeszcze
Byłam jeszcze w kwiaciarni, ale kobieta zażyczyła sobie przwie 700zł plus koszt dojazdu, więc chyba sobie daruje i sami coś wymyślimy, w końcu ma być skromnie:-))
Zapisałam się jutro na zabiegi odchudzające, jakieś rozbijanie tłuszczu pod ciśnieniem, wchodzi się do takiej tuby i trzeba chodzić.. więcej nie wiem, ale napisze jutro co i jak.. jeden zabieg to 16zł więc chyba nie dużo, widoczne efekty po 12 zabiegach, ciekawa jestem jak to będzie, koleżanka sobie chwali, ale zobacze jutro..
Jasiek w końcu się uspał, dzisiaj był całkiem fajny, śmiał się, gadał.. No i polubił leżenie na brzuszku teraz to już się przestał żalić tylko sobie gada, szczególnie jak leży na macie i z każdym dniem coraz wyżej główke podnosi, normalnie taaaaka jestem szczęśliwa, bo już myślałam, że coś nie tak, a on tylko kondycji nie miał, widac jak był mniejszy za mało go kładłam na brzuszek, ale znów bałam się, że się zakrztusi, bo przecież mu się ulewało diabelnie.. Ale widać nie ma tego złego..