Na wyjścia i na noc . Czasem na podwórko gdy idzie to też zakładam gdy jest np bardzo zimno bo wtedy to siusia co chwila , może dlatego że marznie.szkieltorek na cały dzień ubierasz jej przeluszki czy tylko na wyjścia i do spania?
Myślę że u nas tak może być jak mała się urodzi.wynikło przez to, że pilnuję tego chłopczyka. On ma 10miesięcy, robi jeszcze w pampersy i Alan chciał być jak mała dzidzia
taki urok właśnie młodszego rodzeństwa. Myślę, że Alanowi jeszcze nie raz wróci że chce być małą dzidzią jak jego kolega. Staram się wtedy nie krzyczeć na niego, tłumaczę, że Alanek jest już dużym chłopcem i musi dać przykład młodszemu jak się robi siusiu czy kupkę i on wtedy tak dumnie idzie na nocniczek i mówi: patrz Luka heh. Na szczęście smoka mu nie zabiera i nie ciąga, ale to pewnie dlatego, że Alan lubił tylko smoki z AVENT a Lukas ma inne smoczki. Ale to nadal takie zabawne jak z jednej strony chce udawać taką małą dzidzie a z drugiej jest taki duży i opiekuńczy. Opiekuje się, żeby się mały kolega nigdzie nie uderzył (bo nie pisałam wam ale on ma 10 miesięcy i już chodzi sam), albo jak go przewinę to wyrzuca pampersy, ostatnio mu nawet butlę z mlekiem trzymał, słodki widokMyślę że u nas tak może być jak mała się urodzi.
Juz teraz mamy wszystko gotowe dla Martynki , ja Lilci tłumacze jaka ona będzie że będzie pić mleczko z cyca (pokazywałam zdjęcia jak ona piła z piersi) że dzidziuś będzie mieć smoczka i podbiera smoczki lalkom czasem , chodzi z nimi w buzi.Myślę że może tak być przez jakiś czas że się uwsteczni.Ale tak się ponoć zdarza.
No tak ja się nastawiałam że będzie syn a okazało się że córcia .Ale po jakimś tyg mi przeszło a teraz nie wyobrażam sobie by to był syn.O synu marzę ale może za 3 razem będzie o ile się zdecydujemy.A teraz marzę już o 2 moich laleczkach sukieneczkach itpTo tak jak kobieta nastawi sie na płeć dziecka a tu nagle niespodzianka, rozczarowanie bywa częste, niecheć do dziecka, odrzucenie wręcz
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości