Czesc dziewczyny, wreszcie chwila swietego spkoju aby sie odezwac. Wczoraj padlam po calym dniu lazenia po sklepach (chcemy kupic kjakies upominki dla rodzinki). Przy okazji kupilam sobie kilka ciuszkow, teraz sa tutaj takie promocje ze naprawde warto sie obkupic, obnizki po 70 procent. Kupilam sobie dwie tuniczki, takie leciutkie i przewiewne, legginsy do komletu, na lato jak znalazl, i sukienke taka kopertowa. Co najfajniejsze nie sa to ciuchy ciazowe wiec bede miala tez na przyszle lato

No i kupilam jeszcze krotkie spodenki ale to juz dla ciezarow bo w innych bylo mmi cholernie niewygodnie.
Co do boli brzuszka to mi sie tez oststnio nasilily takie typowe miesiaczkowe, ale to normalne, macica teraz bedzie rosla jak szalona. dopoki nie ma plamien ani skurczow jest ok wiec nie denerwujcie sie kochane

Mi polozna powiedziala ze teraz wchodzimy w 3 trymestr i niestety trzeba bedzie wiecej odpoczywac i juz. Nie oszukamy naszych brzuszkow, kregoslupa i serduszka.
A linia, owszem zaczyna sie cos pojawiac, a zauwazylam to wczoraj w jazeniowatym sklepowym sklepie w przebieralni. Nie pdoba mi sie ta linia, bo ja generalnie lubie brzuszek wystawiac a ta linia dla mnie psuje efekt

Juz sie nie moge doczekac paradowania w stroju po plazy
Ja mam dzis kupe prania, prasowanko i jeszcze nic na obiad

Co Wy macie? wczoraj ugotowalam na 2 dni i zjedlismy na raz
[ Dodano: 2007-06-25, 10:44 ]
Dziewczyny szykujcie sie jutro na wodke

Jutro moja studnioweczka. stawiam