jejuja tylko napiszę, że mieszkam ze swoją pod jednym dachem

o kurcze ale masz zachcianki, ja tak nie mamWSZYSTKO co chwile mam na coś innego ochote,

jejuja tylko napiszę, że mieszkam ze swoją pod jednym dachem
o kurcze ale masz zachcianki, ja tak nie mamWSZYSTKO co chwile mam na coś innego ochote,
hehehe, ale przynajmniej uniknęłaś tym samym dodatkowych konfliktów z teściową wynikających z mieszkania pod jednym dachem.. więc może chwała jej za tostwierdziła, że ona lokatorów na głowie nie chce mieć. Także kobietki chyba żadna teściowa jeszcze nie pobiła mojej
ja mam dokładnie taką samą sytuację, umowę tylko do dnia porodu. Potem musisz zanieść wszystkie dokumenty do ZUS-u (jak byś miała umowę dłużej, to zakład to załatwia) i będziesz dostawała macierzyński normalnieOna powiedziała że umowę do dnia porodu zakład przedłuży mi automatycznie, a macierzyński będzie wypłacał ZUS więc tam będę musiała to załatwiać.. kurde i jestem ciekawa jak to wygląda -
superowo![]()
![]()
Hej kobietki,byłam wczoraj na usg
![]()
![]()
będziemy mieli synka
będziemy mieli synka,jajka jak kokosy
a nie wiesz w jakim odstępie od porodu? np można po wyjściu ze szpitala to załatwić? żeby nie zwlekac?Potem musisz zanieść wszystkie dokumenty do ZUS-u
bardzo ładnieA imię mamy już od początku. Będzie Milenka
bidulko, współczuję Ci bardzo, zacznij powoli urabiać męża, nie będzie mu przeszkadzać brak miejsca w pokoju? Oszaleć można. Jak ja się cieszę, że mieszkamy sami, ciasne, ale własnestraciłam kompletnie pewnośc siebie,w zasadzie musze zaczynać wszystko od nowa. stałam się zwykła kurą domową
po wyjściu ze szpitala (jak już urodzisz) musisz pojechać do swojego zakładu pracy po wszystkie potrzebne dokumenty, kadry Ci wydadzą i z tym plikiem jedziesz dopiero do ZUS-u. Składasz i oni Ci wypłacą zasiłek macierzyński. A Ty masz umowę do dnia porodu?a nie wiesz w jakim odstępie od porodu? np można po wyjściu ze szpitala to załatwić? żeby nie zwlekac?
nie mam do 1 grudnia ale gadałam z księgową i automatycznie mi przedłużą do dnia porodu.. ale wolę juz za wczasu się upewnićA Ty masz umowę do dnia porodu?
kochana a nie możesz spowrtem np działalności otwrzyć? pokaż sobie i innym że potrafiszstałam się zwykła kurą domową
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość