fajnie z tymi zapomogami macie - u mnie chyba przysluguje tylko ten 1000 zl od panstwa, ale musze sie upewnic co do gminy, bo z mopsu to moge zapomniec...dobre i to szkoda tylko, ze to dopiero po urodzeniu dzidziusia to becikowe panstwowe...bo przydaloby sie teraz...
dzieki za wyjasnienie dot. poloznej - czyli jak ja jestem zapisana w miescie do przychodni to z niej przyjedzie polozna ? - 40 km do mnie na wies? troche w to watpie, ale pozyjemy zobaczymy .... po drodze mam drugie miasto mniejsze i tam tez jest szpital i przychodnia - wiec moze z tamtad kogos skieruja...
a ja dzis odebralam wyniki i mam slaba morfologie - hematokryt i hemoglobina za niska a tak to wszystko ok
Dziewczyny prosze Was o rade
w tym tygodniu mam 2 pogrzeby

( - jeden z rodziny i jeden nie ...słyszałam przesąd , ze nie powinnam iść na nie - moja tesciowa dzwoniła i kazała mi nie iść ...nie wiem co mam zrobić , z jednej strony wiem, ze to duze przezycie ale z drugiej strony to przeciez nie pchalabym sie do kaplicy cmentarnej by ogladac zmarłych ... jednoczesnie boje sie o małą, bo sama fizycznie czuje sie ok - kompletnie nie wiem co robic

(
to moj brzusio