Kasia oj to żeczywiście nieciekawy powrót. Widzę, ze wyjazd mimo to udany a i planów wiele macie :D
Kurcze i ja mam wesele za tydzien, a butów nie mam

a ja mamtakie wygodne butki na obcasach i to bardzo wysokich ,że mimo iż nie wyglądają już zbyt ciekawie to na wesele idealne ,azawsze inaczej noga wygladana obcasieJa też zawsze śmigam jak jest wesele w obcasach a potem przebieram na płaski obcas
to dobrze, zawsze lepiej wiedzić na co jest uczuleniejutro wreszcie będzie miaąl testy
Do tego stopnia intensywny, że drugiego tygodnia takiego "odpoczynku" chyba bym nie wytrzymała. :Pz opisu widać, że pobyt intensywny ale udany
My też mamy niektóre badania bezpłatnie, właściwie większość, ale to są jakieś inne testy mieszane i jakieśtam pediatryczne czy coś. W każdym razie zwyklych testów takim maluchom nie wolno i to jest na krwi z żyły. Będą sprawdzać różne składniki pokarmowe i oddechowe (chyba tak to sie mówi).a czemu musicie płacić za badania, może niech ci pediatra przepisze te badania i uda się zrobić bezpłatnie
Tia, wiem coś o tym, jestem mała, krótka i przygruba, a obcas fajnie nadaje takiej smukłości. :) No, ale jednak latać za Kinią w obcasach mi się nie chciało.azawsze inaczej noga wygladana obcasie
U nas o dziwo dziś wyszło słońce. Mam nadzieję, że tak zostanie, bo nie mogę się odnaleźć w praniu.a u nas dziś kolejny mokry dzień ,
Udanego wyjazdu i odpoczynku i czekamy na zdjęcia i relacje. :Di na wieczór wyjazd
ja szczepiłam jeszcze przed pierwszymi urodzinami, jak Zosia była maleńka (3 lub 4 dawki)Szczepiła któraś z was już dziecko na pneumokoki?
dokładnie te badania robi się z krwi ,to jest na krwi z żyły. Będą sprawdzać różne składniki
i u nas juz dziś było piękniepotworne masz kompleksy
I jestem tego świadoma. :P [/quote
: a nie powinnas mieć takich kompleksów![]()
Magda33, fajnie że humorek poprawiony zakupkami
całuski dla Zosieńki , niech już nam nie choruje i udanej zabawy na pikniku![]()
U nas piękna pogoda.
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość