[ Dodano: 2007-06-27, 23:21 ]
z ta piosenka bardzo mi sie podoba

[ Dodano: 2007-06-27, 23:25 ]
Dobrej nocy

moja miała 530. i to było w normie. niemowleta mają wysokie. to fizjologia.Hej!!
Prosze Was dziewczyny jak robiłyscie wyniki czy wasze dzieciaczki miały podwyzszone płytki krwi (plt) bo mój Cyprian ma przekroczona norme, norma jest 110-440 a on ma 681. Czytałam ze jest podwyzszony przy chorobach krwi!!![]()
hehe to moze nasze tez zaczną przesypiać niedługo??????Dagles ja tez nielubie karmić piersią a juz myślałam ze jestem zła!!!
a co do spania to Eryk śpi od jakiegoś czasu cała noc a wcześniej budził się raz co najwyzej dwa!!!-mam farta-bo z nas takie 2 śpiochy!!!
pozdrawiam
kurcze ale zazdroszcze!!!!!!!! moja Jagoda nie lubi np. na leżąco byc karmiona (ze obie lezymy), patrzy gdzies za mnie...A ja uwielbiam karmic piersia. Moj maly jest wowczas tylko dla mnie - a ja dla niego. Kiedy placze,ze jest głodny i ja szybko ukladam nas do karmienia - podaje mu cycusia a on przestaje w momencie plakac i patrzy mi w oczy - cudowne uczucie.
A najpiekniej jest jak juz zasypia - i podnosi na sile powieki zeby jeszcze popatrzec i widzi mnie i usmiecha sie z polprzymknietymi powieczkami niewypuszczajac cycusia z ust. No poprostu boskie uczucie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość