no czyli babcią nie została jakoś wybitnie mlodo. Moja mama najbardziej przeżywała nie to, że ja będę mieć dziecko tylko to, że ona będzie babciąmnie mama urodziła jak miała 35 lat
barbara123, dla mnie to nielada odwaga. Dobrze, że wszystko jest OK.Ika ja w grudniu skończe juz 42 lata. takze Oleńke urodziłam w 41 roku życia.
Wiesz ona i tak jeszcze do niedawna mówiła, że ma 29no nie no przesadza kobieta. Moja w kwietniu skończyła 50, a dręczyła mnie o wnuki od co najmniej 5!!!!!!!
Niestety to prawda. Była tak niesamowicie głupia do tego! Wszystko co wypatrzyła na sali kazała sobie kupić (np. kubeczek do dokarmiania - ja musiałam kupić, bo Lenkę dokarmiali na początku), cały czas jak jej chłopak (19lat) przychodził i opowiadał z kim opijał narodziny córki, ona mówiła : "nooo,kupuj mleko bo ja trochę pokarmię i też idę pić, nie będę z nią siedzieć w domu"I to jest przykre bo często takie dzieci nie zdają sobie sprawę z konsekwencji
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość