No
Glizdunia chyba żartujesz??? upić się? na roczku???

No my wózek sprzedaliśmy...ale chyba już jednak damy spokój z kupowaniem...bo jak młoda zacznie chodzic to podejrzewam, że wózek jej nie zainteresuje. I niby można za 100 kupić używany, ale po co??? więc rezygnuję z tego pomysłu.
Lady egzamin? kurczę, no takie życie! zdasz i będzie ok. Jakoś to musisz przeżyć.
KUlka ja nie mam pojęcia, bo od Hani to był ktoś starszy, ale te mamy się nie udzielają chyba...więc nie wiem.
My po imprezie rewelka! Hania gwiazda wieczoru!!! mimo, że nie spała po południu to tryskała energią, gęba roześmiana, rozgadana i jadła za 2!!!! i mamy 4zęba!!! prawa górna jedynka, hehehe!
Poza tym mam

że szok! teście przyjechali do PL przedwczoraj...I wiecie co? do nas przyjadą dopiero za tydzień!!! tak nonono stęsknieni za wnuczką! jak J spytął, czy wpadną w tygodniu to usłyszał, że teraz chrzest jest najważniejszy! a chrzest jest jutro, więc tydzień chyba długi nie? no i Hania ma roczek 7, więc można by się pokazać...ale nas oczywiście olali ciepłym moczem. Mają lepszą wnuczkę!!! normalnie same bluzgi cisną mi się na usta!!! do tego teściowa mówi, że przyjeżdża do nich jakiś wujek, którego nawet nie znam...i że ona jak go zapraszała, to "zapomniała o roczku"!!!

i że on będzie akurat u nich to z nim do nas przyjadą!!! szczyt!!! na roczek...wpraszać kogoś na urodziny??? jak ja już mam prawie 20ludzi...i 5dzieci...i jeszcze mi obcy facet potrzebny>???? nie mam sił dziewczyny...co ja mam robić???????????????
Za to postanowiłam dać karę! teść nie obejdzie się bez piwa...lub innego alkoholu...więc jutro przy okazji spotkania im zapowiem, że na roczku nie będzie ani grama!!! może szybciej sobie pojadą
Hania padła...Mam nadzieję, że skoro ząb się przebił, to będzie spokój. Ja już wyciągam stosy ubrań na jutro...pakuję, prasuję...bo na 15mamy tam być. Więc zajrzę dopiero wieczorem. Trzymajcie kciuki, żebym się nie pokłóciła...
dobranoc!!!
[ Dodano: 2008-05-03, 22:21 ]
A widziałyśce, że Caro z kwietniówek 2007 jest w ciąży??? ale fajnie! normalnie aż zazdroszczę...
i nie ma już naszego majowego wątku z zeszłego roku...czy gapa po prostu jestem>???