wszystkiego najl;epszego dla was mamuski i dla wszystkich malych ksiezniczek od nas!!!! Oliwierek przesyla BUZIACZKI!!!
znow jestem u rodzicow wiec cos naskrobie.
wczoraj robilam urodzinki i Olik polozyl sie tylko ok. pol godzinki pozniej niz zwykle ale... ale go nie umylismy

za to rano porzadnie, baaaardzo porzadnie powycieralam mu wszystkie zgiecia itd...
ASIA - trzymam mocno BRADZO MOCNO kciuki zeby Jas zaczal spac troszke dluzej. A moze jesz malo tresciwie?? i dlatego tak czesto sie budzi... a moze poprostu potrzebuje twojej bliskosci!!! taki maly przytulaniec z niego

oby zaczal spac dluzej

teraz moge sie juz tylko domyslac co przechodzisz. Olik budzil sie tak 2 miesiace i ciezko to znosilam... ale znioslam. Jas juz coraz starszy wiec moze jak zacznie jesc cos po 4 miesiacu to bedzie lepiej. A jesli nie to porozmiawiaj z lekarzem. Bo mysle ze Jasiek nie jest glodny - a bardziej potrzebuje przytulanska do cysia

ach te chlopy...
nie wiem co sie stalo na tym innym watku... ale na sama mysl...

ze cokolwiek mogloby sie stac jakiemukolwiek dzieciatku to
u nas w skrocie - pomalowane pokoje juz prawie wszystkie. A facio z meblami poprostu mnie
przeciez zawsze moze cos wyskoczyc kazdemu ale po co krecic i mowic bede za tydzien jak sie nie jest swoich slow pewnym...

jakby powiedzial ze bedzie za miesiac to jakos przynajmnije czlowiek by sie nastawil a tak... ciagle przeciaga... wrrrr
uciekam kochane - i tesknie za wami!!!
kiedy bede miala tego neta