lilo

12 sie 2009, 14:27

geheimnis, ja uwielbiam kotki :ico_brawa_01: Ale na razie nie mogę mieć bo dziadek z którym mieszkamy hoduje gołębie i zawału by dostał jakby mu kotek upolował jakiegoś młodego :ico_oczko:
Choć przyznam się że już ze 2 razy mi sie wydawało ze czuję takie bardzo delikatne...nie wiem jak to nazwać bulgotanie.Ale jak powiedziałam mężowi to on oczywiście stwierdził że sobie uroiłam
Pewnie to ruchy dziecka, mąż niech się nie mądrzy bo w końcu on nie wie jak to jest :ico_oczko: Czasem kopniaki dziewczyny czują dopiero po 20. tyg. więc macie czas :ico_sorki:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2009, 15:04

mąż niech się nie mądrzy bo w końcu on nie wie jak to jest
dokladnie, co on moze o tym wiedziec :ico_oczko:
ja dopiero od paru dni dostaje porzadne kopniaki :ico_oczko:

wrocilam z miasta, a dokladniej ze szkoly
w pon juz rozpoczecie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
justka:))
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

12 sie 2009, 17:08

Dzien Dobry Mamuski... rany coz za pogoda normalnie jak na jesien...dzisiaj bez kawy nie bylo by funkcjonowania.. ranek straszny zeby z lozka sie wyrwac ale coz praca wzywa... na szczescie juz po...obiadek zjedzony .. pies nakarmiony..(raczej potwor poruszajacy sie na 4 lapach) i czas na relaks..

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 sie 2009, 18:14

My dziś oglądamy mecz z mężem Polska Grecja :ico_brawa_01:
może zaszaleje i wypije karmi malinowe :-D

Awatar użytkownika
justka:))
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

12 sie 2009, 19:50

trzeba kciuki zaciskac .... na zdrowie.... :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2009, 21:45

witajcie kochane
zabralam dzisiaj brata na miasto i stopy mnie teraz bola :ico_olaboga: poogladalam sobie ciuszki dzieciece :-D sliczne, ale ceny tez powalaja, tym bardziej, ze te pierwsze to sie moze 2 razy zdazy zalozyc... pojechalam tez zobaczyc swoja szkole, zeby pierwszego dnia rano nie szukac i nie spoznic sie na dobry poczatek...
a teraz moj brat czai sie na laptopa, chce grac z moim A. Troche mi to nie pasi, ale pojutrze wyjezdza, wiec bede mila :-D a po jego wyjezdzie bede mogla czesciej tu zagladac, przynajmniej przez niecale 2 tygodnie, dopoki sie semestr nie zacznie... juz teraz mam stresa, nie cierpie pierwszych dni, trzeba sie tam jakos odnalezc, doslownie i w przenosni... mam nadzieje, ze bede miala milych ludzi w grupie...

chyba puszcze juz brata do komputera, nie bede wredna :ico_haha_01:
dobranoc :-)

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 sie 2009, 22:04

Helen a czego będziesz się uczyć??
pewnie poznasz mnóstwo fajnych osób :-D ja nawiązałam nawet przyjaźń na studiach :-)
ehh stare miłe czasy (zwłaszcza studia dzienne) :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sie 2009, 08:48

Dzień dobry :D

lilo

13 sie 2009, 09:00

Helen, leona no to niedługo będą z Was uczennice :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja nawiązałam nawet przyjaźń na studiach
ehh stare miłe czasy (zwłaszcza studia dzienne)
Ja też mimo że studiowałam zaocznie, dojeżdżałam 100 km do Lublina, ta moja znajoma też ale z przeciwnego kierunku, teraz rzadko się widujemy ale i tak zawsze rozumiemy się w pół słowa :ico_sorki:

Dzidzia mnie znowu wczoraj pokopała, mam nadzieję że tak zostanie :ico_brawa_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2009, 09:47

witam
no to niedługo będą z Was uczennice
ja uczennica jestem juz od 3 lat :ico_haha_01:
ale nie moge sie doczekac powrotu po wakacjach
stesknilam sie za kolezankami :ico_sorki:
Dzidzia mnie znowu wczoraj pokopała, mam nadzieję że tak zostanie
teraz bedzie tego wiecej i mocniej :ico_brawa_01:

ja wczoraj dostalam pierwszego prawdziwego kopa od synka :ico_brawa_01: az podskoczylam :ico_haha_01: :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”