19 zł za rękawiczki
 oni chyba poszaleli
 oni chyba poszaleli  ja w zeszłym roku kupiłam w biedronce takie grube narciarskie za 10 zł, są super i nic sie z nimi nie dzieje
 ja w zeszłym roku kupiłam w biedronce takie grube narciarskie za 10 zł, są super i nic sie z nimi nie dzieje 

dla Pelka cwaniak mały hihi
 dla Pelka cwaniak mały hihiPrzed chwilą wstawiłam
 z Kacpra kurtkami
 z Kacpra kurtkami tak samo jak widzi ze smutna jestem albo placze to od razu tez to mowi..wie jak rozmiekczyc serudcho mamine
 tak samo jak widzi ze smutna jestem albo placze to od razu tez to mowi..wie jak rozmiekczyc serudcho mamine i chodzi i gada chojeja,albo mowi tez fak..padaj czyli spadaj,ale zawsze potem sciemnia ze mowi cos innego bo wie ze zaraz bedzie reprymenda
  i chodzi i gada chojeja,albo mowi tez fak..padaj czyli spadaj,ale zawsze potem sciemnia ze mowi cos innego bo wie ze zaraz bedzie reprymenda 

ale to zazwyczaj jak jakis kryzys mam...
 ale to zazwyczaj jak jakis kryzys mam... 

potem mnie poglaskal i zadowolony mowi "mama nie kluje"
 potem mnie poglaskal i zadowolony mowi "mama nie kluje"  

do kościoła też często nie chodzi bo na 14 dla przedszkolaków jeszcze śpi a na innych nie wytrzymuje a dla mnie to bez sensu żebym go trzymała na siłę więc daję narazie spokój ,jak nie będzie spał to będziemy chodzic na tą dla przedszkolaków
  do kościoła też często nie chodzi bo na 14 dla przedszkolaków jeszcze śpi a na innych nie wytrzymuje a dla mnie to bez sensu żebym go trzymała na siłę więc daję narazie spokój ,jak nie będzie spał to będziemy chodzic na tą dla przedszkolaków 

i ide kończyc,jeszcze kuchnia mi została i łazienka
 i ide kończyc,jeszcze kuchnia mi została i łazienka u na s7 stopni i słoneczko swieci
 u na s7 stopni i słoneczko swieci  

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość