Hej
ja dziś porobiłam ostatnie chyba badania: mocz,morfologię...jutro wyniki
To mój brzuszek dzisiaj:
Ja mam za 2 tyg, to będzie 38 tc i też pewnie ostatnia wizyta...przy Izie po 38 tc musiałam co drugi dzień jeździć do szpitala na KTG Teraz pewnie też mi każe...a to jest mi straaasznie nie na rękę,bo po pierwsze-nie mam co zrobić z Izą,musiałabym ją ciągnąć ze sobą,a po drugie-do szpitala mam prawie 20 km i to przez cały Kraków w samych korkach-jakieś 1,5-2 godz w jedną stronęjutro jadę na wizytę do gina... chciałabym, żeby to byla ostatnaia wizyta :)
to współczuję ja w pierwszej ciąży chodziłam do takiej gin, ktora uważała, że usg i ktg wcale nie jest potrzebne-o ktg to ja się dowiedziałam, że się robi dopiero jak poszłam do szpitala, czyli w 40 tyg. a teraz moj gin już mi powiedział, że bede miala przyjezdzac do niego do szpitala na ktg co najmniej raz w tygodniu-w tym czasie jak on bedzie mial dyzur :) no a do niego mam ponad 25 kmTeraz pewnie też mi każe...a to jest mi straaasznie nie na rękę,bo po pierwsze-nie mam co zrobić z Izą,musiałabym ją ciągnąć ze sobą,a po drugie-do szpitala mam prawie 20 km i to przez cały Kraków w samych korkach-jakieś 1,5-2 godz w jedną stronę
Moja gin ma ziazi na punkcie KTG i wizyta co 2 dni jest obowiązkowa wg niej Pamiętam,że najgorzej,jak wypadało w niedzielę; ludzie jechali na łono natury,a ja zapierniczałam do szpitala na KTGja w pierwszej ciąży chodziłam do takiej gin, ktora uważała, że usg i ktg wcale nie jest potrzebne-o ktg to ja się dowiedziałam, że się robi dopiero jak poszłam do szpitala, czyli w 40 tyg. a teraz moj gin już mi powiedział, że bede miala przyjezdzac do niego do szpitala na ktg co najmniej raz w tygodniu
Ja mam kilka typów: Mateusz,Michał,Adrian i dziś mi wpadło jeszcze: Artura jak z imionami dla Waszych Maluszków? wybrane już?
u nas już zostaniemy przy Mateuszku :)
Nie jestem pewna,czy takie częste KTG miało sens, mnie to bardziej wykończyło,bo tak jak pisałam-czasami sam dojazd zajmował mi 2 godz w jedna stronę A i tak zostałam w szpitalu,bo miałam rozwarcie,a zero skurczy-KTG nic nie wykazało,tylko "zwykłe" badanie...może to i lepiej
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość