[ Dodano: 26-08-2011, 15:49 ]
tabogucka Oby mały z diabełka miał tylko ubranko

heh, ja nic nie mowie jak mam po 2 ciazachAle i niestety brzuszek flaczek został,może nie jest już taki duży jak wcześniej ale dalej wisi jak jakiemuś piwoszowino cóż....lepsze to niż ważyć 100kg
![]()
nie..to bylo Szymcia ulubione jedzonko marcheweczka z ziemniaczkiem bo pierwszy tydzien tylko to dostawal i za kazdym razem cieszyl sie jak diablize po marchewce wasze tez plakały tak??
Oby mały z diabełka miał tylko ubranko
to on lepszy niż mój. Bo mój to ciągle jak wraca z pracy to coś go boli, a to noga, a to kręgosłup, a to ząb.Udaje czy coi z malym wiecej czasu spedza np czyta mu ksiazeczki puscza mu kolysanki kladzie sie z nim na matce itp.a mi sam buzi daje przed wyjsciem do pracy...kupil mi wczoraj jeansy
![]()
i wogole sie przytula i pyta czy mam wszystko co mi do szczescia potrzebne
u nas zimno tylko 14Cw dzien to i wieczorem chlodno...wiec Ci nie pomogewasze tez takie upocone ze az całe mokrutkie???
a ja go nawet nie karmie wtedy on sam tak z siebie sie budzi i po 40 minutach patrzenia na mnie usypiaw nocy ze sie obudzila nakarmilam ja a ta nie myslala o spaniu tylko sie usmiechala
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość