a jak u was dziewczyny z zaparciami? macie? bo ja to praktycznie latam do wc po kazdym posilku

kontrolnie mocz i krew badają co jakiś czas, dziś jeszcze miałam toksoplazmoze sprawdzaną.a czemu ci pobierają krew??
dziekujęmanenka zapomnialam ci napisac ze twoj brzusio rzeczywiscie wyglada suuuper! ja tez chcialabym miec taki malutki.duzo lzej by bylo...![]()
![]()
ja tez nie mam z trawieniem problemu, a więc przybijam piątkęa jak u was dziewczyny z zaparciami? macie? bo ja to praktycznie latam do wc po kazdym posilku![]()
![]()
![]()
ale sie z tego ciesze bo czuje sie lepiej. nie tak ciezko
ahakontrolnie mocz i krew badają co jakiś czas, dziś jeszcze miałam toksoplazmoze sprawdzaną.
maluch waży 1250g
jest zdrowiutki, wszystko w normie, głowa skierowany już do dołu
na mikólaja robimy tylko sobie prezenty..ja mężowi kupuje ksiazke i moze jakies smieszne bokserki..a rodzicom i tesciom to dopiero na gwiazdke...macie moze dziewczyny jakies pomysly co kupic mezowi namikolaja? a kupujecie tez jego rodzicom? bo normalnie trzeba by miec chyba worek bez dna zeby obkupic swoich rodzicow, meza rodzicow i jeszcze rodzenstwo z oby dwoch stronno i nie wiem jak to wogole rozegrac................
no to supermaluch waży 1250g
jest zdrowiutki, wszystko w normie, głowa skierowany już do dołu
jest przesłodki ciągle oczkami mrygał do nas
biust mi urósł z 70D do 75D a nawet E
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość