to jest jedno i to samomoze chodzi nam o to samo ale inaczej to nazywamy? nie wiem;)

sama nie wiem, ale mnie tak na odbyt nie boli...moze chodzi nam o to samo ale inaczej to nazywamy? nie wiem;)a co do bólu krocza to ja tego nie mam, mnie raczej boli nie wiem czy dobrze to nazwię- spojenie łonowe.Nie mogę leżeć, a jak chce sie na bok przewrócić to masakra
a silne skurcze? tzn na ile procent? bo w procentach sa oznaczane na ktg nie?byłam dziś pierwszy raz na ktg
zaczynają sie skurcze, ale ja ich w ogóle nie czuje
czuje sie dobrze
to dobrze ze czujesz sie dobrze;) oby tak do konca;)
Moje wczorajsze kłucie sie nie rozkręciło. Dziś czuje się tak jakbym nie była w ciąży. Oj juz nie pamiętam kiedy tak dobrze rano się czułam. Zobaczymy czy uda się tak przez cały dzień.
ciekawe jak Wasze maluszki beda sie spieszyc na swiat???;)wczoraj mały mnie tak skopał, że myślałam już, że on tak na świat sie szykuje czy pozycji szuka![]()
ale skończyło sie tylko na fikołkach
ciekawe kiedy sie zacznie...?
to musisz zmienić sobie suwaczek. bo z suwaczka wynika że masz termin za 10 dni tak jak ja. Inaczej się nie da 3+7 daje 10.magda7, wiesz co liczyłam i mi zostało do końca 12 dni a nie 10
bo ja mam na 19 termin
czas pokaze;)Dziś troszkę napina mi się brzuch - więc może faktycznie to cisza przed burzą?
bedziemy czekac;) fajnie jakby juz cos sie zaczelo;)oczywiście jeśli by się coś działo to na pewno dam znać jeśli nie tutaj to kruszynce tel.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość