hello
PATI - ale wloski ma twoj szkrab!!!

EXTRA!!!

sliczny jest. zreszta juz go widzialam bo zagladam czaem na wasz watek zeby sie czegos dowiedziec o traszych dzieciatkach
Aniu - a zapomnialam ostatnio zapytac sie jak twoje cwiczenia?? widac pewnie efekty jak ... a ja nic tylko obiecuje i obiecuje sobie cwiczenia. a jak juz pocwicze to chwilke
zdjecie JASIA sliczne!!! ale on ladniutki!!! i jak glowke trzyma!!! a tak sie martwilas. widac chcial pozniej glowke podniesc zeby wasza radosc byla wieksza!!!
Wiola - nie orzyprawiaj nic!!! (sie wtracialm) tzn ja wiem o tym ze nawet jak ludzie sa na diecie ze wzgelu na przebuta operacje albo probelmy z zoladkiem to tez nie mozna przuyprawiac!!! trzeba dawac takie bezplciowe.... zreszta lepiej nie przyzwyczajac do soli... ja duzo sole

i wiem ze nie powinnam a mi nie smakuje nie posolone. a Filipek to juz caly FILIP

kolejny sliczny chlopczyk!!!
Justyna-gabi jak z temperaturka u was?? lepiej juz??
ASIA 
takie ubranko normalnie jest

ja tez takie chce!!! SLICZNE!!! uwelnbniam takich elegancikow malych. U nas w domu zawsze w niedziele obowiazkowo ladny stroj. zadne dzinsy itp nie wchodza w gre. A i niunia tez tak ubieramy. niby bluzeczka i jakies spodenki ale jak dodamy do tego bezrekawnik z paseczki to taki elegancki jest
chyba nie zapomnialam o nicczym...
a teraz co u nas.... inerent mam dzis bo M z pracy wzial. ale jutro wyjezdza na 3 dni

i bierzeze go ze soba.
Junior spi roznie - czasem raz wtsaje okolo 5.30 a czasem juz o 2.30 sie obudzi i wtaje 3 razy. Ale czesciej sie nie zdarza.
do jedzonka nic nie daje jeszcze
zaczyna nam pokazywac swoje placzki - ale to zazwyczaj po ciezkim dniu - jak jestesmy w domu i ja nie poswiecam mu tyle uwagi ile potrzebuje - jest z siostra moja albo zkims innym a ja cos myje w domu.
Meble -

tzn facet

bo meble sa takie jak chcialma. a kuchania teraz taka malutka

a ja myslalam ze bede miec blatu a blatu... a tu tak niewiele.
Ale facet jest nie powazny.
przywiozl inny zlew (srebrny) a mial byc kamionkowy - jezcze pamietam jak zmienialismy cene na wyzsza przez to. ale w koncu przywiozl inny.
Kazal mi jechac bo uchwyty do otwierania szafek -

no mowie wam.... sprzet w calosci oczywiwscxie nie przywieiony

brak lodowki okapy i mikrofali. ne wspomne o uchwytach w garderobie, lustrze w szafie i szyb mlecznych w meblach.
ma przyjchac w czwratek. ale tak go opier... przez tel (bo juz wriclam z domu do mieskzania ze nie moglam osobiscie) trak nawrzeszczalam na niego ze potem mialam wyrzuty sumienia
a czy opuscic 500 zl... ja poporstu mu nie zplace, a bede sie klocic o 1000. bo w chowanego to lubilam sie bawic jakis czas temu. A kase i tak bedzkemy mu przelewac stopniowo - tak po 300 zl co 3 dni. skoro on moze nas tak traktowac to ja jego tez.
Ale byl taki zly na sowich pracownikow (przez to ze ja nawrezszczalam na niego) ze potem mu powiedzialm z ja jestem jego pracodawca i powinien sluchac co zamawiam i co chce!!!
juz mam go dosyc!!! zdjecia wkleje tylko poczekam az juz cala kuchania bedzie.
Siostra cioteczna namalowala mi juz bambusa na scianie w kuchni, a teraz maluje na scianie w slaonie - taki wzor z kwiatami - kiedys wysylamam wam linki albo wklejalam zdjecia.
www.szabloneria.pl - tam jest tego od groma.
szablon ten kosztowal 400 zl (jakos tak) a ona to namaluje sama. kurcze - ja to dwie lewe rece do taich rezczy jestem.
teraz zostalo poprzykrecac gniazdka, wniesc wanne, poinstalowac kibelki, bidet, umywalki, prysznic, i jeszcze barireka...

jejku ile to wszystko kosztuje!!!!

a do okola domu... burdel.... bloto i chodnik z desek

no ale do okola domu zorbi sie cos jak beda fundusze - moze jak ja pojde do pracy....
uciekam.
podzrawiam i bede sie odzywac jak znajde chwilke. mam nadzieje ze teskniceiez za mna troszke
a gdzie MOTYLEK??

napisze jej smska zaraz.