Wczoraj posiedziałam do drugiej w nocy a dzisiaj zrobili mi z pracy pobudkę o 7

Gorąco dzisiaj u nas

Gabi

i u nas też, mąż ma wolne ale pojechał na zakupki tak myśle że jak wróci to może uda mi się go namówić na jakiś wypad nad wodę, a jak to nie wypali to na pewno basen Olka napełnimy wodąGorąco dzisiaj u nas
No właśnie wczoraj się tak przyglądałam mojemu brzuszkowi i drga tak śmiesznie... Myślałam, że to od mojego bicia serducha... ale to nie mojeja czuje w brzuchu motylki i widzę jak drga z biciem serduszka mojego maleństwa ,jednak na kopniaki jeszcze za wcześnie
rozmawiałam ostatnio ze swoim ginem i u nas nie ma szans na zewnątrzoponowe chyba że masz CC. Jakis tam zastrzyk znieczulający się dostaje ale nie pewno ten zewnątrzoponowy. Tylko w eskulapie w Bielsku można go dostac.u nas w szpitalach jest lipa ze zenieczuleniem zewnątrzoponowym. Tzn może znieczulenie mają ale jak rodziłam Emilię to na cały szpital był jeden anastezjolog i nierealne było żeby przyszedł na porodówkę jak pod opieką miał jeszcze kilka oddziałów
Ale jest u nas w mieście klinika w której robią cc na życzenie i bez problemu dają zz.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość